Universeel talent in de lichte wanden bouw

Geberit Duofix

Zelfdragende elementen voor nieuwbouw en renovatie
Geberit Duofix biedt een compleet assortiment van universeel toepasbare en zelfdragende installatie-elementen in sanitaire wanden. De elementen zijn geschikt voor scheidingswanden, systeemwanden, deelhoge en ruimtehoge voorwandinstallaties. Ze worden toegepast bij nieuwbouw en bij renovatie.

Installatie-elementen voor alle sanitaire apparaten
Geberit biedt elementen voor hang- en douche-wc’s, en ook voor aansluiting van de geurextractie Geberit DuoFresh. Verder zijn installatie-elementen verkrijgbaar voor bad- en douchekranen en voor inloopdouches met wandafvoer. Ook nog verkrijgbaar zijn: Geberit Duofix installatie-elementen voor urinoirs en bidets, hoekoplossingen voor hangwc's en elementen voor steunbeugels en handgrepen in barrièrevrije badkamers.

Precies passende oplossingen voor bijna elke bouwsituatie
Geberit Duofix biedt precies passende oplossingen voor montage ter plaatse, op de bouwplaats. Profielen en verstevigingspalen maken het mogelijk complete installatiewanden te creëren. De Geberit Duofix systeemwand voldoet nagenoeg in alle bouwsituaties aan de strengste eisen.Stap 1 Stap 2
Verstevigingspaal in het profiel draaien en telescopisch naar beneden uittrekken. Verstevigingspaal in het profiel vastklikken.

Stap 3 Stap 4
Montage-elementen aan de staander uitrichten en met de hoekstukken bevestigen. Met snelverbinder in het profiel fixeren.