Toekomst inbegrepen

De professionele oplossing voor elektrische en wateraansluitingen voor wc's

Voor het comfort van de toekomst

Een klassiek, betrouwbaar wc-systeem met twee waterbesparende spoeltoetsen volstaat vandaag misschien, maar binnen slechts enkele jaren wil de huiseigenaar ook een douche-wc of geurextractie toevoegen. Idealiter zijn alle vereiste aansluitingen reeds voorzien om later dure aanpassingswerken te vermijden.

Voorbereid voor een douche-wc

Geberit heeft de installatie-elementen voor hang-wc's afgestemd op toekomstige markteisen. Geberit Duofix, Geberit GIS of Geberit Sanbloc – al deze installatie-elementen hebben standaard mantelbuizen voor een verborgen toevoerleiding voor een Geberit AquaClean douche-wc. Ze hebben ook een verankering voor een mantelbuis voor elektriciteitskabels, zodat elke inbouwmontage optimaal voorbereid is om later een douche-wc te installeren.

Een uniform teken onder de service-opening geeft de exacte positie aan van de mantelbuizen voor de toevoerleiding en de elektrische aansluiting. Daardoor moet de installateur niet op zoek gaan naar aansluitingen achter de wand.


Voorbereid voor geurextractie

Wc-systemen die ook uitgerust zijn met een verbindingsbuis voor geurextractie rechtstreeks vanuit de wc-pot, zijn optimaal voorbereid voor de comfortbehoeften van de toekomst. Daarom adviseert Geberit waar mogelijk installatie-elementen voor hang-wc's met een aansluiting voor geurextractie te voorzien. De bijbehorende extra kosten zijn minimaal.

1. Geïntegreerde mantelbuis voor Geberit AquaClean wateraansluiting
2. Geïntegreerde mantelbuis voor Geberit AquaClean Sela wateraansluiting
3. Positie van verborgen elektrische aansluiting
4. Positie van zichtbare elektrische aansluiting