Geberit innovaties

Harmonie tussen technologie en design

Geberit AquaClean Tuma

Geberit AquaClean Tuma

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte douche-wc die past in elke ruimte. De gesofisticeerde douche-wc heeft een slank en elegant design met een ingenieuze en innovatieve techonologie. De AquaClean Tuma is beschikbaar als een compleet toilet of als wc-zitting en is gemakkelijk te monteren.

Geberit AquaClean Tuma


Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera

Innovaties als de WhirlSpray douche technologie, een hybride warm watersysteem en TurboFlush technologie maken de nieuwe Geberit AquaClean Mera douche-wc uitzonderlijk. Vanaf het voorjaar 2017 heeft u de keuze tussen 2 modellen die helemaal aangepast zijn aan uw noden: de Comfort en de Classic.

Geberit AquaClean Mera


Shower surface Setaplano

Geberit Setaplano doucheplaat

Veel componenten van de Geberit Setaplano doucheplaat zijn reeds voor gemonteerd in de fabriek. De Setaplano doucheplaat is gemaakt van het hoogwaardige en stevige materiaal Varicor. Dit bespaart tijd en stress tijdens de installatie en verhoogt de veiligheid.

Geberit Setaplano doucheplaat


Geberit tap system

Geberit wastafelkranen

Vroeger waren veel automatische kranen veel groter en minder elegant dan traditionele kranen door de sturing. Geberit’s nieuwe wastafelkranen bieden een uitstekende oplossing voor dit probleem.

Geberit wastafelkranen


Geberit Pluvia

Geberit Pluvia

De Geberit Pluvia trechters 12l/s en 25 l/s zijn opnieuw ontworpen en zijn nu zelfs compacter en makkelijker te hanteren. Zoals gewoonlijk kunnen de trechters gebruikt worden op diverse soorten daken. Samen met de Geberit Service biedt Geberit Pluvia een gesofisticeerde oplossing voor een veilige hemelwaterafvoer.

Geberit Pluvia


Pluvia in Autodesk Revit

Geberit Pluvia voor Autodesk Revit

Geberit biedt landspecifieke BIM-data aan voor de populaire Autodesk Revit-softwareoplossing. Regelmatige updates zorgen ervoor dat de data altijd up-to-date zijn, zodat u ook met BIM voor Geberit Pluvia kunt profiteren van een holistische planning. Zo worden conflicten met technische gebouwsystemen vermeden en heeft iedereen die betroken is bij het bouwproject altijd toegang tot dezelfde versie van de planning.

Geberit BIM-data


Onderhoudsvrije Geberit Mepla persklemmen

De nieuwe, Geberit Mepla persklemmen voor compatibiliteit [2] vereisen geen enkel onderhoud meer. Dit betekent dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en dat onderhoudskosten verleden tijd zijn.

Geberit Mepla


Afvoergarnituur voor douches Geberit d90

De nieuwe afvoergarnituren Geberit d90 hebben een flexibele sifonbehuizing en praktisch inzetstuk met haarvatje voor een gemakkelijke reiniging. De sifons zijn beschikbaar met een waterslot van 3 cm en 5 cm.

Afvoergarnituren d90