Bijkomende innovaties

Geberit pipe scraper d110

Geberit buissnijder voor Geberit PE en Geberit Silent-db20 buizen in d110

Dankzij de Geberit buissnijder bespaart u tijd tijdens het voorbereiden van de buizen en hulpstukken voor de elektrolasmoffen. Het is zo makkelijk te gebruiken dat het vele voordelen biedt voor buizen die moeilijk te bereiken zijn.


Silent-db20 bend

Geberit Silent-db20 aansluitbocht verlengd, met kleine radius

Dankzij de nieuwe Geberit Silent-db20 aansluitbochten voor diameters d110 en d63 kan de vereiste helling bereikt worden voor een vloeraansluiting in beton, zelfs wanneer het plafond niet dik is.

Geberit Silent-db20


Silent-db20 corner branch fitting

Hydraulisch T-stuk Geberit Silent-db20 88,5°/135°

De nieuwe speciale fittingen voor Geberit Silendt-db20 maken de installatie van een tweevoudige verbindingen met beperkte inbouwdiepte mogelijk. De geoptimaliseerde geometrie van de fitting verzekert een hoge afvoercapaciteit.

Geberit Silent-db20


Geberit distributor with grid thread

Geberit verdeler met rasterschroefdraad voor Geberit PushFit en Geberit Mepla

Met slechts drie componenten, kan de Geberit verdeler meteen op de werf gemonteeerd worden zonder gereedschap met verschillende in- en uitgangen.


Mepla connections

Geberit Mepla overgangen voor behandeld water

Dankzij de nieuwe Geberit Mepla overgangen met buitendraad van plastic of Geberit Mapress Roestvrij Staal zijn alle dimensies van Geberit Mepla nu ideaad voor gebruik met behandeld water.

Geberit Mepla


Mapress loose flange type B

Geberit Mapress flenzen overeenkomstig met EN1092-1

De nieuwe Geberit Mapress flenzen komen tegemoet aan de stijgende vraag naar flenzen met afdichtstrip (type B) voor industriële applicaties. De robuuste lasnaad zorgt voor een betrouwbare verbinding.

Geberit toevoersystemen


Geberit PushFit thread

Geberit PushFit overgangen met R 3/4 en Rp ¾ schroefdraad

De nieuwe Geberit PushFit overgangen d16 / 3/4“ breiden het gamma van Geberit PushFit producten uit. Dit betekent dat nu zelfs nog meer verbindingen mogelijk zijn.

Geberit PushFit


Silent-db20 fittings

Geberit Mepla dubbele muurplaat nu beschikbaar in nominale breedtes 15/20, 20/15 en 20mm

De Geberit Mepla dubbele muurplaat zorgt ervoor dat een in serie geplaatste buis- of ringverbinding gemakkelijk geïnstalleerd kan worden met Geberit Mepla en tegelijkertijd voorkomt men stagnatie in de drinkwaterleiding.

Geberit Mepla


Isolatie voor Geberit Mepla

Optimale isolatie voor Geberit Mepla meerlagenbuizen

Voorgeïsoleerde Geberit Mepla meerlagenbuizen zijn nu ook beschikbaar met een isolatiedikte van 26mm in de dimensies d16, d20 en d26.

Geberit Mepla