Bekroond design in een handomdraai geïnstalleerd

Geberit Monolith sanitaire module voor wc

Beproefde sanitaire techniek in een modern design

De Geberit Monolith sanitaire module voor wc is meermaals internationaal bekroond en wordt ook door de consumenten positief onthaald. De hele sanitaire techniek, zoals spoelreservoir, twee-toetsen-spoeling en reukafsluiter, bevindt zich in een elegante, slanke module, die kan worden gecombineerd met een hang- of staand wc.

Na een paar uur klaar voor gebruik

Met een frontplaat van veiligheidsglas en elegante zijdelen van aluminium doet de Geberit Monolith het goed in elke badkamer. Hij kan in de meeste gevallen zonder structurele aanpassingen of ingrepen in de constructie van het gebouw aangesloten worden op bestaande watertoe- en afvoeraansluitingen. Het montagewerk kan door één installateur worden uitgevoerd, zonder daarbij veel lawaai of vuil te veroorzaken. Na een paar uur kan de wc al gebruikt worden.

Hoge punten voor zuinig waterverbruik

De module is verkrijgbaar in twee bouwhoogtes – 101 cm en passend bij de Geberit Monolith voor wastafels 114 cm – en in drie uitvoeringen voor hangwc, staande wc en Geberit AquaClean. Op het Water Efficiency Label (WELL-label van EUnited Valves) krijgt de Geberit Monolith voor wc uitstekende punten.


Klaar om te gebruiken in slechts enkele uren
Met een afwerkingsplaat vervaardigd uit veiligheidsglas en elegante aluminium langs de kant, slaat de Geberit Monolith sanitaire module een goed figuur in elke badkamer. In de meeste gevallen kan de module aangesloten worden op de bestaande watertoe- en afvoerleidingen zonder dat er stucturele ingrepen aan het gebouw nodig zijn. De installatie kan uitgevoerd worden door een loodgieter zonder dat die veel lawaai, stof of vuil hoeft te produceren. Uw wc is klaar voor gebruik in enkele uren.

Schitterende punten op het vlak van waterconsumptie
De Geberit Monolith sanitaire module voor wc is beschikbaar in twee bouwhoogtes; 101 cm en 114 cm, geschikt voor Geberit Monolith sanitaire module voor wastafel. De module is leverbaar voor zowel hang-wc’s, staand wc’s als Geberit AquaClean. De sanitaire module Geberit Monolith voor wc heeft een hoge score gehaald op het Water Efficiency Label (WELL).

Geberit Monolith voor wc, met umbra glasplaat

Hoogte 114 cm
Voor hangwc

Geberit Monolith voor wc, met zwarte glasplaat

Hoogte 114 cm
Voor Geberit AquaClean

Geberit Monolith voor wc, met witte glasplaat

Hoogte 101 cm
Voor Geberit AquaClean

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Monolith wc-module

Bekroond met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Nieuw: Geberit Monolith Plus – Aanlokkelijk en praktisch

Geberit Monolith Plus

1

LED-verlichting

ComfortLight verlichting

De LED-verlichting instelbaar in zeven verschillende kleuren schakelt zichzelf automatisch in wanneer men de Geberit Monolith Plus benadert. Deze functie zorgt zowel voor oriëntatie als voor een aangename sfeer.

2

Dag- en nachtdetectie

Lichtsensor

De lichtsensor voor dag- en nachtdetectie kan manueel in- en uitgeschakeld worden. De ComfortLight verlichting wordt dan automatisch geactiveerd wanneer het donker is.

3

Geurextractie

Activatie door gebruikersdetectie

De gebruikersdetectie activeert de geurextractie van zodra iemand zich op de wc zet.

4

Efficiënte geurextractie

Keramische honingraatfilter

Tegenwoordig hoeft er geen sprake meer te zijn van onaangename geurtjes in de badkamer of wc. Geurextractie werkt aan de hand van een keramische honingraatfilter technologie – een uitzonderlijk efficiënte methode om geurtjes uit te schakelen. De gemakkelijk vervangbare keramische honingraatfilter is zeer duurzaam (> zes jaar).

5

Stille werking

Ventilator voor geurextractie

De extreem stille ventilator verzekert efficiënte geurextractie in de wc-pot en is herkenbaar aan een pulserend licht.

6

Zachte spoelactivering

Activeer de spoeling door een lichte aanraking

The soft-touch activatie vereist enkel een zachte aanraking om de spoeling in gang te zetten. Alle instellingen kunnen aangepast worden op het controlepaneel, zoals bijvoorbeeld de kleur van de ComfortLight verlichting.

7

Geschikt voor praktisch alle wc-potten

Compatibiliteit

Praktisch alle beschikbare keramische wc-potten en Geberit AquaClean douche-wc‘s kunnen geplaatst worden op de Geberit Monolith Plus.

8

Elektrische aansluiting vereist

Gemakkelijk te installeren

Als er een elektrische aansluiting aanwezig is, is de installatie van Geberit Monolith Plus een fluitje van een cent. Verder zijn alle componenten gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud.

Geurextractie, rechstreeks in de wc-pot onttrokken
Een efficiënte geurextractie zorgt voor frisse lucht en welzijn tijdens het toiletbezoek. Dit is een van de troeven die Monolith Plus biedt. De module is zowel geschikt voor bijna alle keramische wc-potten als voor de Geberit AquaClean douche-wc's.

Innovatief en goed doordacht
Indien de aansluiting reeds voorzien is, zal de installatie van Monolith Plus heel eenvoudig en snel verlopen. Het is ook bijzonder gemakkelijk te onderhouden, omdat alle componenten makkelijk bereikbaar zijn.

Zachte begeleiding
'S nachts biedt een discreet LED-lichtbalk indirect licht zodra iemand de WC nadert. De kleur en intensiteit van de verlichting zijn instelbaar. De elegant, piëzo-elektrische soft-touch-knoppen staan garant voor een uitzonderlijk stille spoeling.