Geberit AquaClean Tuma

Het veelzijdige product voor elk huis

Geberit AquaClean Tuma

Frisheid en gemak voor elk huis: dankzij het compacte ontwerp zorgt de Geberit AquaClean Tuma douche-wc voor optimaal gebruik van de ruimte en transformeert zelfs kleine badkamers in een wellnessoase zonder omvangrijk renovatiewerk. Reiniging met water wordt dan ook een aantrekkelijke en betaalbare optie voor een brede kring van klanten.


Overtuigende argumenten

 • Het geavanceerde productconcept verenigt een slank en elegant ontwerp met ingenieuze technologie.
 • De Geberit AquaClean Tuma douche-wc is als een complete wc beschikbaar met een perfect op elkaar afgestemde keramische wc-pot en verborgen aansluitingen voor elektriciteit en water of als een toiletzitting voor aanpassing.
 • De gepatenteerde WhirlSpray-douchetechnologie zorgt voor een zeer grondige, revitaliserende en waterbesparende reiniging - een doorstroomverwarmer zorgt permanent voor warm water.
 • Bovendien is de comfortabele installatie voorzien van een effectieve geurafzuiging, een ergonomisch ontworpen verwarming van de wc-zitting, een warmeluchtföhn en een intuïtief ontworpen afstandsbediening.
 • Op het gebied van hygiëne en reinigingsgemak voldoet Geberit Rimfree, de keramische wc-pot zonder spoelrand, aan de moderne normen voor complete wc’s.
 • Bovendien zijn de water-, elektriciteits- en wandingangen volledig bedekt door de complete wc.
 • De montage kan gemakkelijk door één technisch expert worden uitgevoerd.

Geberit AquaClean Tuma
Complete wc
Geberit AquaClean Tuma
Toiletzitting
 • Geberit AquaClean Tuma met sanitair toestel
 • Geberit AquaClean Tuma zonder sanitair toestel

We hebben aan uw klanten gedacht...

De Geberit AquaClean Tuma is beschikbaar als een complete wc of als toiletzitting als aanpassing. De toiletzitting biedt dezelfde functies als de complete wc en is gemakkelijk combineerbaar met veel verschillende keramische wc-potten die al geïnstalleerd zijn, zonder dat er omvangrijk renovatiewerk vereist is. U kunt de toiletzittingen ten zeerste aanbevelen aan huurders die op zoek zijn om de waarde van hun badkamer te verhogen als een ideale en flexibele oplossing die snel in de praktijk kan worden gebracht.

...en ook van u, natuurlijk

Er zijn zeer weinig constructiesituaties waar de montage van Geberit AquaClean Tuma niet mogelijk is. Dankzij de methodische aanpak van het systeem, is buiten de netaansluiting geen extra planning vereist. Als uw ervaring met andere apparaten van Geberit heeft aangetoond, is Geberit AquaClean Tuma ook eenvoudig door slechts één installateur te monteren. Dit is mogelijk gemaakt door geavanceerde verpakking met een geïntegreerde montagehulp. Alle technische componenten zijn geïntegreerd in de doos voor sturing boven de keramische wc-pot en zijn vanaf daar gemakkelijk bereikbaar voor installateurs of servicemonteurs. Het is niet nodig om een extra toestel te installeren om volledig aan de drinkwaternormen EN 1717 te voldoen.

 • Geberit AquaClean Tuma installatiesysteem
 • Geberit AquaClean Tuma met Monolith