Geberit AquaClean Sela

Hygiëne in een nieuwe dimensie

Geberit AquaClean Sela, de nieuwe douche-wc overtuigt door zijn eenvoud, waardoor het discreet kan worden geïntegreerd in elke badkamer. Voor veeleisende klanten die modern design op prijs weten te stellen. Naast de hang-wc Geberit AquaClean Sela is er nu ook een staand model verkrijgbaar.

Verhulde technologie
Dankzij zijn strakke vormen, verborgen montage en elegante, vlakke behuizing ziet de Geberit AquaClean Sela eruit als een gewone wc. De intelligente douchefunctietechnologie en de aansluitingen voor elektriciteit en water worden in de keramiek ingebouwd, waardoor deze onzichtbaar blijven.

Strak design
Met de Geberit AquaClean Sela vergroot Geberit zijn productassortiment door de toevoeging van een designmodel getekend door de architect en ontwerper Matteo Thun. Dankzij zijn strakke vormgeving en geïntegreerde douchefunctie past deze haast in elke badkamer. Geberit AquaClean Sela combineert moderne standaards op het gebied van hygiëne, design en duurzaamheid tot in de puntjes.

Geschikt voor elke bouwsituatie
De Geberit AquaClean Sela is verkrijgbaar in twee versies: als hang- en staand wc. Het staand wc is met name geschikt voor renovaties in combinatie met een vloerput en vormt dus de ideale partner voor de Geberit Monolith sanitaire module.


Aangename douchestraal
Een parelend zachte douchestraal op lichaamstemperatuur reinigt het zitvlak zonder aanraking door een druk op een toets.

Oscillerende douchestraal
De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.


Ergonomische zitting
Zitcomfort voor uw welzijn: Geberit AquaClean Sela biedt een ergonomische zitting en een ruime zitopening.

Zitting met spitstechnologie
De Geberit AquaClean Sela is uitgerust met een soft-close en soft-open mechanisme voor de zitting. Dankzij het automatische soft-close mechanisme verzachten speciale dempers zacht en stil de impact van de wc-bril en het wc-deksel wanneer deze worden gesloten. Het deksel wordt automatisch gestopt eens het vertikaal staat en kan zonder geluid te maken worden geopend.


Gebruiksvriendelijk
Het bedieningspaneel aan de rechterzijde van de douche-wc is dusdanig ontworpen, dat de toetsen kunnen worden bediend zonder ernaar te kijken. Met slechts vijf toetsen is de afstandsbediening ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. De douchestraal kan heel eenvoudig worden gestart door op een grote ronde toets te drukken, die gemarkeerd is met een blauwe LED-ring.


Gebruikersdetectie en energiebesparing
Dankzij de geïntegreerde gebruikersdetectie start de waterverwarming automatisch wanneer u het toilet nadert. Bovendien voldoen alle Geberit AquaClean modellen aan de Europese ecodesign-vereisten (ErP-richtlijnen). Dankzij de geïntegreerde energiebesparingsfunctie verbruiken ze slechts minimale hoeveelheden energie, zelfs in sluimerstand.

Automatische douchekopreiniging
De douchekop wordt voor en na elk toiletbezoek automatisch gespoeld met zuiver water, zodat deze altijd schoon blijft.

Eenvoudige wc-reiniging
De zitting kan eenvoudig worden verwijderd met het oog op reiniging. De geraffineerde keramiek is vuilafstotend, waardoor het toestel proper blijft.