Geberit AquaClean designplaat

Niet zichtbare leidingen

Praktisch overal
Natuurlijk is Geberit AquaClean ook geschikt voor montage achteraf bij uw klanten. Als de benodigde toevoerleidingen nog niet in de wand aanwezig zijn, kunnen die heel eenvoudig verborgen worden dankzij de nieuwe Geberit AquaClean designplaat.

Optisch geslaagde verbetering
Dankzij de nieuwe Geberit AquaClean designplaat in combinatie met een Geberit AquaClean zitting verkrijgt u een esthetisch en elegant resultaat, zonder dat er iets aan de constructie van het gebouw wordt veranderd. Met de Geberit AquaClean designplaat kunnen ook naderhand complete wc-systemen zonder ombouw gemonteerd worden. De toevoerleiding is verhuld achter de designplaat en de bedieningsplaat voor de 2 spoeltoetsen is daarin geïntegreerd. Zo kunnen ook oudere bedieningsplaten netjes vervangen worden.


Twee uitvoeringen
De designplaat voor Geberit AquaClean is leverbaar in twee uitvoeringen: als eendelige set voor zittingen en als tweedelige set voor wc's. Beide versies zijn ontworpen voor de oudere Geberit inbouwspoelreservoirs (spoelreservoirs in de muur). Het Geberit Sigma inbouwspoelreservoir 12 cm is reeds uitgerust met een wachtbuis voor installatie achteraf van Geberit AquaClean zodat de toevoerleiding onzichtbaar wordt.


Goede redenen voor de Geberit AquaClean designplaat

  • Ongecompliceerde totale oplossing voor elke badkamer/wc
  • Verdoken toevoerleidingen
  • Geen grote verbouwingswerken