Geberit AquaClean Mera

Een meesterwerk van functie en design

Geberit AquaClean glansverchroomd

De nieuwe Geberit AquaClean Mera douche-wc bepaalt de nieuwe standaarden in design, comfort en technologie. Er zijn twee modellen beschikbaar: de Geberit AquaClean Mera Classic, die uitblinkt dankzij hoogwaardige functies, en de Geberit AquaClean Mera Comfort die zorgt voor extra comfort.


Overtuigende argumenten

 • Hoogwaardige materialen, zachte lijnen en vloeiende overgangen maken de Geberit AquaClean Mera uitzonderlijk.
 • De gepatenteerde WhirlSpray douche-technologie zorgt voor een zeer grondige, revitaliserende en waterbesparende reiniging.
 • Het hybride warmwatersysteem met doorstromer en warmwaterreservoir levert onmiddellijk en continue water op lichaamstemperatuur.
 • De TurboFlush spoeltechnologie met geoptimaliseerde hydraulische vormgegeving van de wc-pot maakt dat het toestel grondig en gemuidloos kan worden gespoeld.
 • Onaangename geuren worden onttrokken dankzij de geïntegreerde geurextractie. Bij het Comfort model worden de automatische opening van het wc-deksel, het oriëntatielicht en de verwarming van de wc bril geactiveerd dankzij een bewegingssensor.
 • Alle technische componenten zijn volledig in de afwerking geïntegreerd.
 • De AquaClean Mera kan geïnstalleerd worden zonder dat de installateur hulp nodig heeft.

Overzicht van de vele functies

Geberit AquaClean Mera glansverchroomd Geberit AquaClean Mera alpien wit
 • Geberit AquaClean Mera glansverchroomd
 • Geberit AquaClean Mera alpien wit

Tien goede redenen om voor Geberit AquaClean Mera te kiezen

Geberit AquaClean Mera met open wc-deksel

1

WhirlSpray douchetechnologie

Twee wateropeningen voor een merkbaar verschil

Geberit AquaClean Mera WhirlSpray

Een pulserende douchestraal - verfijnd door dynamische luchttoevoeging - zorgt voor meer hygiëne, een bijzonder aangenaam en revitaliserend gevoel en minder waterverbruik.

2

TurboFlush spoeltechnologie

Optimaal uitspoelen

Geberit AquaClean Mera TurboFlush

De hydraulisch geoptimaliseerde vormgeving van de keramische pot maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en stil te spoelen. Hiervoor zijn een zijdelings instroomopening en optimale geleiding van het spoelwater nodig. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks terwijl de randen en hoeken volledig overbodig gemaakt zijn.

3

Automatische opening van het wc-deksel - Alleen bij de Geberit AquaClean Mera Comfort

Geen onnodige inspanning vereist

De naderingssensor activeert het automatisch openen van het wc-deksel. Voor het sluiten is ook geen inspanning vereist - tenzij u de procedure met een lichte aanraking instelt. Deze functie zorgt ervoor dat het toilet na gebruik altijd gesloten is. Wat kan er nog comfortabeler zijn?

4

Ladydouche

Een discrete douchekop

Geberit AquaClean Mera ladydouche

De aparte ladydouche wordt gekenmerkt door zijn bijzonder zachte douchestraal. Deze douchekop is in de douchearm geïntegreerd en is daarom hygiënisch beschermd wanneer het niet wordt gebruikt.

5

Droging

Kan een droging intelligent zijn?

Geberit AquaClean Mera droging

Ja, omdat de droging onafhankelijk van de douchearm wordt uitgeschoven en het zichzelf automatisch in de juiste positie richt. De luchttemperatuur wordt geleidelijk verminderd, het laat dus een veranderend warmtegevoel op de drogende huid achter.

6

Verwarming voor wc-bril - Alleen bij de Geberit AquaClean Mera Comfort

Compleet zitcomfort

Geberit AquaClean Mera verwarming voor wc-bril

De voordelen van de verwarming van de wc-bril, die optioneel kan worden ingesteld, zijn snel duidelijk. Dankzij de naderingssensor wordt de hoogwaardige duroplast wc-zitting opgewarmd zodra u deze nadert. In zijn rusttoestand verbruikt deze functie geen elektriciteit.

7

Geïntegreerde geurextractie

Waarom blijven ventileren?

Geberit AquaClean Mera geurextractie

Onaangename geuren worden onmiddellijk aan de bron onttrokken en worden door een geïntegreerde duurzame, keramische honingraatfilter geneutraliseerd. De werking, gedurende 2 minuten, van de geurextractie maakt daaropvolgende ventilatie overbodig.

8

Oriënteringslicht - Alleen bij de Geberit AquaClean Mera Comfort

Atmosferische wegwijzer

Geberit AquaClean Mera oriënteringslicht

Een onopvallend licht vestigt onmiddellijk de aandacht - en helpt om u in de nacht te oriënteren. De sfeervolle lichtbundel wordt door de naderingsssensor geactiveerd en licht op in een van de zeven kleuren, die afzonderlijk kunnen worden ingesteld.

9

Afstandsbediening

Intuïtie met uw vingertoppen

Geberit AquaClean Mera afstandsbediening

Intuïtieve bruikbaarheid is het idee achter de afstandsbediening. Alle invoer kan met één hand worden uitgevoerd. Het display op de achterzijde maakt individuele instellingen mogelijk en geeft aan wanneer ontkalking nodig is.

10

Compatibiliteit

De comfortabele oplossing

Geberit AquaClean Mera met Monolith

Dankzij de Geberit installatietechniek kan een Geberit AquaClean Mera in bijna elke bouwsituatie worden geïnstalleerd. De douche-wc is compatibel met alle lichte wandsystemen en met de Geberit Monolith sanitaire modules.

Wat uw klanten bevalt...

Dankzij de onbegrensde mogelijkheden van de Geberit installatietechniek kunt u de nieuwe Geberit AquaClean Mera voor bijna elke bouwsituatie ten zeerste aanbevelen. Als de uiterlijke kenmerken van de meest uitgebreide Geberit douche-wc al indruk hebben gemaakt, dan zal de overvloed aan comfortfuncties uw klanten verbijsteren - en terecht.

…zal u ook bevallen

De Geberit AquaClean Mera biedt genoeg redenen om feest te vieren - van planning en installatie tot en met onderhoud. Afgezien van de elektrische aansluiting is er geen extra planning gedurende het project vereist. Verder is het niet nodig om een extra toestel te integreren om volledig aan de drinkwaternormen NBN EN 1717 en NBN EN 13077 te voldoen. Het hele systeem, inclusief de muurbevestiging en aansluitingen voor water en voedingsspanning bevinden zich achter een elegante afdekking van hoogwaardig kunststof. Dit kan eenvoudig worden verwijderd om een gemakkelijke toegang tot alle componenten te garanderen. Bovendien kan de installatie door één technisch expert worden uitgevoerd dankzij de montagehulp. De geluidsisolerende matten, die van tevoren op het metalen frame zijn gemonteerd, vereenvoudigen ook de installatie.

 • Geberit AquaClean Mera systeem
 • Geberit AquaClean Mera met Monolith