Geberit AquaClean 4000 / 4000 set

Hygiëne voor elke thuis

Voor klanten die hun bestaande wc niet willen vervangen – bijvoorbeeld omdat dit in de woonsituatie niet mogelijk is – is een Geberit AquaClean zitting de perfecte oplossing voor uw wc-ruimte. Geberit AquaClean 4000 kan in geen tijd op bijna elk bestaand toilet worden gemonteerd. Door zijn elegante design is de zitting nauwelijks van een gewone zitting te onderscheiden. Des te overtuigender zijn de eigenschappen:

Aanpasbare douche-wc zitting met bijpassende wc-pot
Voor mensen die graag een stapje verdergaan, de aanpasbare douche-wc zitting kan gecombineerd worden met een elegante en bijpassende wc-pot.


Geraffineerd doucheprincipe
Na een druk op de toets wordt u met een douchestraal op lichaamstemperatuur gereinigd.

Hygiënisch
De douchekop wordt elke keer voor en na het gebruik automatisch gespoeld.


Eenvoudig gemonteerd – ook ideaal voor huurwoningen
De Geberit AquaClean 4000 komt gewoon in de plaats van wc-bril en -deksel van de bestaande toilet. Ook heel eenvoudig is renovatie in de toiletruimte met een nieuwe Geberit AquaClean designplaat. Bijkomend voordeel: bij verhuis kan de zitting eenvoudig gedemonteerd en elders weer gemonteerd worden.


Zeer gebruiksvriendelijk
De langs de zijkant aangebrachte toetsen zorgen voor een bijzonder goed bedieningscomfort.

Zitting met spitstechnologie
Zoals alle Geberit AquaClean modellen werkt ook dit met een soft-close mechanisme, d.w.z. speciale dempers vangen wc-bril en -deksel geruisloos op. De ergonomische zitting garandeert optimaal comfort en kan met een eenvoudige handeling verwijderd en gereinigd worden.

Designelement in de badkamer
Ontdek het Geberit AquaClean design voor badkamer en laat u inspireren om uw eigen droombadkamer te creëren.

Naar de fotogalerij