Een klassieker wordt 50

Geberit inbouwspoelreservoirs: Know-How Installed

Het inbouwreservoir vierde in 2014 zijn 50ste verjaardag. Met 60 miljoen verkochte stuks hebben installateurs, planners en groothandelaars van deze innovatie – die Geberit in 1964 heeft gelanceerd – een echt succesverhaal gemaakt. Wat op het eerste gezicht een plots idee leek van iemand die met een ontwerp zat te spelen, bleek uiteindelijk een uitgekiende, strategische stap in de richting van de moderne sanitaire ruimte zoals we die vandaag kennen.


Innovatieve marktontwikkeling
Waarom? Het was de geboorte van het inbouwspoelreservoir, tevens de eerste stap in de ontwikkeling van de vóórwandinstallatie, waardoor een voordien ongekende creativiteit en vrijheid in sanitaire ruimtes mogelijk werd.

Know-How Installed dankzij partnership
Samen met de kennis en ervaring van installateurs zorgden Geberit inbouwspoelreservoirs voor verhoogde levenskwaliteit voor de eindconsument. En last but not least: door suggesties van vakmensen kon de ontwikkeling van inbouwspoelreservoirs de voorbije 50 jaar steeds verder worden gezet. Nu is het inbouwspoelreservoir uitgerust voor de badkamer van de toekomst dankzij het verhoogde comfort en meer individuele, innovatieve functies.

Innovatie voor de toekomst
Ondanks ons succes rusten we niet op onze lauweren. Zelfs in dit jubileumjaar gaat de ontwikkeling steeds verder Nieuwigheden en innovaties. Ontdek daarom zelf onze producten!