Veilige hygiëne in continubedrijf

Urinoirsystemen voor semi-openbare en openbare omgevingen

Bedrijfszeker, esthetisch, economisch
Geberit heeft alles wat urinoirs in openbare gebouwen bedrijfszeker, esthetisch, economisch en onderhoudsvriendelijk maakt. Contactloze urinoirsturingen zorgen zelfstandig voor een te allen tijde schoon gespoelde keramiek. De onzichtbaar ingebouwde urinoirstuursystemen bieden meer veiligheid tegen vandalisme en meer vrijheid in de vormgeving. De urinoirscheidingswanden van Geberit voldoen aan hoge esthetische eisen en zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk.


Contactloze urinoirstuursystemen voor meer hygiëne en hogere werkingsbetrouwbaarheid
Contactloze urinoirstuursystemen bieden de gebruiker een betere hygiëne en steeds een schoon uitgespoeld urinoir. De ventieltechniek van de Geberit urinoirsturing wordt door een tweetraps filtersysteem tegen vervuiling beschermd en is daardoor permanent bedrijfsveilig. Het stroomverbruik is minimaal door het energiebesparende servoprincipe. De betrouwbare ruimtelijke detectie detecteert de gebruiker op een afstand van 10 tot 60 cm onafhankelijk van de kleding en verlichting. Dit maakt geringe en daardoor ruimtebesparende afstanden tot aangrenzende urinoirs en wanden mogelijk.

Fit voor 1 literbesparingstechnologie
Zonder beperkingen bij de spoelwerking en hygiëne kan de 1 literspoeltechnologie uit de urinoirsturing, de Geberit urinoirsifon en een voor het systeem geteste urinoirkeramiek toegepast worden. Door een gerichte en krachtige spoeling heeft deze technologie in de regel zelfs lagere bedrijfskosten dan waterloze urinoirs.

Eenvoudig individueel aanpassen
Instellingen vinden plaats via de gebruikersvriendelijke Geberit Service Handy. De sifonvulfunctie bij de verborgen urinoirsturing voorkomt een leegzuigen van de sifon en voorkomt daarmee stankoverlast. De op de fabriek op 24 uur vooringestelde tussentijdse spoeling kan ingesteld worden op intervallen tussen 1 en 168 uur en een spoelduur tussen 3 en 180 seconden.

Flexibel modulair principe
Een universele, voor contactloze en handbediende urinoirsturingen geschikte ruwbouwset maakt de inbouw bijzonder eenvoudig, magneetventiel en voeding kunnen zonder gereedschap ingeplugd worden. Voor de wandafsluiting staat een aantrekkelijke selectie van bij de wc-stuursystemen passende Geberit bedieningsplaten ter beschikking.


Vandalismebestendig en esthetisch
De onzichtbare Geberit urinoirstuursystemen zijn esthetisch, discreet en tegelijkertijd vandalismebestendig. De sensor voor de aansturing zit ontoegankelijk en onzichtbaar in de urinoirsifon. Deze herkent op betrouwbare wijze het gebruik in de vorm van afwijkende waterstanden aan de hand van stromings- en temperatuurveranderingen. Daarmee reageert de techniek op een te laag waterpeil en zorgt deze voor een doeltreffende geurafsluiting. Bij verstopping binnen de Geberit-sifon reageert de techniek eveneens en verhindert zijn het overstromen van het urinoir.

Eenvoudige installatie en onderhoud
Installatie en onderhoud van de sensor zijn snel en probleemloos mogelijk. Na een eventuele sifonvervanging kan de sensor verder worden gebruikt. Instellingen zijn comfortabel mogelijk via de gebruikersvriendelijke Geberit Service Handy. Het verborgen urinoirstuursysteem kan worden gecombineerd met de meeste gangbare urinoirkeramieken.


Mooie zichtafscherming
Gemakkelijk te reinigen, veilig te monteren, esthetisch in het design: Geberit urinoirscheidingswanden ronden de wc-inrichting in openbare en semi-openbare ruimtes af. Geberit urinoirscheidingswanden bieden de wc-bezoekers een stukje privacy. Zij zijn veilig, robuust en gemakkelijk te onderhouden en zij voldoen aan hoge esthetische eisen.

Onzichtbare bevestigingselementen
De bevestigingselementen van de scheidingswanden zijn volledig onzichtbaar door een afdekplaat van geëloxeerd aluminium. Deze afdekrail wordt veilig vastgehouden door een magneetsysteem dat alleen met een speciale techniek kan worden losgemaakt. De verborgen bevestiging ziet er beter uit en is gemakkelijker schoon te houden dan zichtbare bevestigingen.


Esthetisch vorm- en kleurenontwerp.
Geberit urinoirscheidingswanden van glas zijn verkrijgbaar in een organische ovale vorm en als duidelijke geometrische rechthoek met aan beide zijden gesatineerd enkellaags veiligheidsglas in een grijze of groene tint. De urinoirscheidingswanden van slagvaste kunststof zijn verkrijgbaar in een trapezevorm in de kleuren alpien wit, manhattan en pergamon.