Duurzame oplossingen voor de trends van de toekomst

Geberit competenties

Sinds de oprichting van het bedrijf werd Geberit met een groot aantal ingrijpende veranderingen geconfronteerd en het bedrijf heeft met steeds betere producten en oplossingen passende antwoorden voor het sanitairsegment gevonden. Een lager water-, grondstoffen- en energieverbruik, oplossingen voor complexe bouwprojecten, meer comfort, hygiëne en frisheid voor ieder individu: Met innovatieve oplossingen in de sanitaire techniek levert Geberit een bijdrage aan een duurzame en alomvattende verbetering van de levenskwaliteit van mensen.

Duurzaam bouwen

Wij beschouwen ecologisch verantwoordelijk gedrag als een vanzelfsprekendheid. Daarom verbeteren wij al tientallen jaren alle bedrijfsonderdelen met het oog op hun duurzaamheid.

Brandpreventie

Wij ontwikkelen producten die ervoor zorgen dat branden zich niet ongecontroleerd kunnen verspreiden via de leidingsystemen.

Geluidsisolatie

Wij zorgen ervoor dat technische installaties betrouwbaar en tegelijkertijd geluidsarm zijn.

Comfort

Wij spelen actief in op trends die in moderne samenlevingen belangrijk zijn. Daarom besteden wij speciale aandacht aan de comfortfactor in de badkamer.

Afvalwaterhydraulica

Wij zijn van mening dat een afvalwatersysteem in zijn totaliteit bekeken moet worden om optimale resultaten te bereiken.

Drinkwaterhygiëne

Wij zorgen ervoor dat schoon drinkwater ook binnenshuis smetteloos blijft.