Altijd goed bereikbaar

Systemen voor obstakelvrije wastafels

Veilige toegang tot de wastafel

De toegang tot de wastafel en zijn veilige gebruik maakt Geberit mogelijk met elektronische wastafelkranen en inbouwsifons en met Geberit Duofix-elementen voor wastafels in obstakelvrije sanitairinstallaties.

Contactloos hygiënisch: elektronische wastafelkranen

De elektronische Geberit wastafelkranen voor de obstakelvrije badkamer werken contactloos en betrouwbaar, hebben gemakkelijk te reinigen oppervlakken en overtuigen door hun aantrekkelijke uiterlijk. Door hun infrarode 2-stralige detectie herkennen zij de gebruiker snel en reageren zij meteen. Een temperatuurbegrenzing en de begrenzing van de loopduur kunnen geprogrammeerd worden via de Geberit Service Handy en zorgen voor een hoge mate van veiligheid en een spaarzaam waterverbruik. Ten behoeve van een verbeterde drinkwaterhygiëne kunnen intervalspoelingen als standaardinstelling geprogrammeerd worden.

Inbouwsifons: schoon, indrukwekkend en vrijwel onzichtbaar

Geberit inbouwsifons voor wastafels zien er niet alleen goed uit, maar vereenvoudigen ook de toegang tot de wastafel. De storende sifon wordt in de wand ingebouwd, zodat men probleem een rolstoel tot onder de wastafel kan rijden. De inbouwsifons zijn hydraulisch geoptimaliseerd voor een effectieve zelfreiniging. Onder een kleine, vrijwel onzichtbare afdekplaat van corrosiebestendig kunststof die in vele kleurvarianten leverbaar is, zijn zij goed toegankelijk voor onderhoudswerkzaamheden. Om de inbouwtoleranties te compenseren is de plaats vrij draaibaar. Een groot verticaal verstelbereik van de sifon van +/-3 cm maakt de aanpassing aan inbouwtoleranties zelfs in reeds betegelde toestand mogelijk.