Zekerheid voor de dagelijkse zaken

Obstakelvrije Geberit wc-oplossingen

Geberit Duofix-element voor wand-wc: Wc's veilig en obstakelvrij ingebouwd

De elementen voor wand-wc's van het installatiesysteem Geberit Duofix zijn perfect afgestemd op de behoeften van mensen met motorische beperkingen. In hoogte verstelbare elementen maken het mogelijk achteraf op elk gewenst moment aanpassingen aan te brengen voor een comfortabel en rolstoelvriendelijk gebruik. Eveneens rolstoelvriendelijk en bijzonder veilig is het element voor een grote uitkraging van de wc-keramiek tot max. 70 cm. Het aanbod wordt gecompleteerd door elementen met geïntegreerde bevestigingsmogelijkheid voor steunen die zich bij inbouw achteraf snel, eenvoudig statisch betrouwbaar laten inbouwen.

Alles schoon met een druk op een knop: Radiografische wc-stuursystemen

Afstandsbedieningen maken een comfortabele en eenvoudige bediening door de wc-gebruiker, familieleden of verzorgend personeel mogelijk. Zij kunnen als schakelaar in de klapsteun ingebouwd worden of als knop aan de wand gemonteerd worden.

Betere lichaamshygiëne op elke leeftijd: Geberit AquaClean

De grondige en comfortabele reiniging met een zachte waterstraal maakt de Geberit AquaClean tot de ideale completering van de lichaamsverzorging. De gebruikers van de wc kunnen zich reinigen zonder lastige bewegingen. Uw privacy blijft behouden, omdat u minder op hulp aangewezen bent dan bij een conventionele wc.