Garantie

Geberit AquaClean biedt 3 jaar garantie in de vorm van wisselstukken

Kwaliteit en betrouwbaarheid met een keurmerk: u vindt op elk Geberit AquaClean-model het „+1-keurmerk“.

Geberit verlengt de producentengarantie van twee jaar naar drie volle jaren. Geberit garandeert vanaf de installatiedatum dat een Geberit AquaClean drie jaar lang vrij van materiaal- en productiefouten zal zijn. Gedurende de eerste twee jaar zorgt Geberit voor kosteloze reparatie of vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar levert Geberit de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Belangrijk: Aanspraak op garantie kan alleen worden gemaakt, wanneer het product door een erkende sanitairinstalleur werd geïnstalleerd. Bovendien moet binnen 90 dagen na installatie het met het apparaat meegeleverde garantiebewijs incl. serienummer ingevuld en naar Geberit opgestuurd worden. Nog eenvoudiger: de onlineregistratie op www.geberit-aquaclean.be/nl_be/home.html.

Download eindgebruiker-garantie Geberit AquaClean

Wat u eraan heeft, wanneer wij de garantie verlengen.
Wij zijn zo overtuigd van onze knowhow en de daaruit resulterende kwaliteit van alle Geberit AquaClean wellnesstoiletten dat wij de garantie verlengen. Dit door Geberit geuite vertrouwen, dient u de zekerheid te geven dat u een sterke partner aan uw zijde heeft. Uw competentie als vakkundig persoon wordt ondersteund door de verlengde garantietijd voor reserveonderdelen.


Waar vindt u het serienummer?

Nieuw: Op de "eindconsumentdocumenten" bevindt zich een sticker met het serienummer die verwijderd kan worden en op het garantiebewijs geplakt kan worden. Het serienummer kan natuurlijk ook met de hand ingevuld worden.


 

Hoe ziet het serienummer eruit?

  • Het serienummer bestaat uit 14 karakters en is samengesteld uit letters en cijfers.
  • Voorbeeld Geberit AquaClean 8000plus, UP, hang-wc
  • Voorbeeld serienummer: EB1005EU138456