De kunst van het sanitair

Geberit Monolith voor wastafels

Meer vrijheid in de vormgeving van uw droombadkamer
Geberit Monolith geeft de badkamer karakter en start een nieuwe productcategorie tussen opbouw- en inbouwinstallatie. De innovatieve sanitaire module geeft vrijheid in de vormgeving en dit in combinatie met vele praktische opbergvakjes. De module is naar keuze voor opbouwkranen alsook voor wandkranen verkrijgbaar.

Badkamermeubel en installatie-element
Optioneel verkrijgbare laden links en/of rechts bieden bergruimte voor bijvoorbeeld make-up en cosmetica en maken van de Geberit Monolith een volwaardig badkamermeubel. Op de bovenkant van de module met 114 cm bouwhoogte kunnen tandenpoetsbeker, haarborstel en andere toiletartikelen worden geplaatst. Passende dubbele handdoekhouders zijn leverbaar als gewijzigde versie uit de serie "Loft" van EMCO, uitsluitend verkrijgbaar via Geberit.

Onderhoudsvriendelijk en elegant
De Geberit reukafsluiter voor wastafels zit mooi weggewerkt achter de sierlijke glasplaat. Voor eventuele onderhoudswerkzaamheden is er steeds toegang via een onderhoudsopening, die met een elegante afdekplaat is afgesloten. Voor het frontvlak van veiligheidsglas kunt u uit 3 verschillende kleurversies kiezen, de zijdelen zijn van geborsteld aluminium.


Geberit Monolith voor wastafel, met umbra glasplaat

Wandkraan hendel rechts
Voor kranen met steekmaat 10 cm

Geberit Monolith voor wastafel, met zwarte glasplaat

Wandkraan hendel links
Lade links
Voor kranen met steekmaat 8 cm

Geberit Monolith voor wastafel, met witte glasplaat

Voor opbouwkranen
Lade aan beide kanten

Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie