Water snel en zeker afvoeren

Geberit reukafsluiters voor wastafels

Uitgebreid assortiment voor elke badkamer
Geberit biedt u een uitgebreid assortiment van aantrekkelijke reukafsluiters voor de wastafel aan als Geberit reukafsluiters, Geberit inbouwreukafsluiters en als klassieke Geberit buisreukafsluiters.

Montagevriendelijk en duurzaam
Voor een lange levensduur en veiligheid tegen corrosie zijn Geberit reukafsluiters van hoogwaardige kunststof gemaakt. Ze halen een lange levensduur en zijn makkelijk te monteren. Geberit reukafsluiters voor wastafels krijgt u passend bij elke badkamerkraan en dit in een glansverchroomde en alpien witte versie.

Stromingstechnisch perfect
Geberit reukafsluiters voor wastafels zijn stromingstechnisch perfect gevormd. Voor de verdere ontwikkeling mikt Geberit onder andere op simulatietechnieken met computeranimatie. Daardoor hebben de reukafsluiters voor wastafels een hoge afvoercapaciteit en een sterk zelfreinigende werking, dat verstoppingen voorkomt.


Geberit inbouwreukafsluiters voor wastafels vormen de esthetische, comfortabele en barrièrevrije oplossing voor de wastafel. Ze hebben een flexibel verstelbereik, waardoor het aanpassen aan de bouwsituatie makkelijker wordt voor uw sanitaire installateur. Alles wat u van de reukafsluiter ziet, is een afdekplaat die de toegang tot de inbouwreukafsluiter afdekt. Voor onderhoudswerkzaamheden kan deze heel eenvoudig worden weggenomen.


Geberit reukafsluiters verbergen de geurafsluiting in een esthetisch vormgegeven cilindervormig design. Ze passen daarmee elegant in de tegenwoordige trends voor badkamervormgeving en zijn glansverchroomd en in alpien wit verkrijgbaar.


Geberit buisreukafsluiter zijn de ongecompliceerde en voordelige klassieker voor de wastafel. Ze zijn verkrijgbaar in glansverchroomd en alpien wit.Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie