Geberit wastafelkranen

De gesofisticeerde oplossing

  • Geberit wastafelkraan Brenta
  • Geberit wastafelkraan Brenta

Veelzijdig

De Geberit wastafelkranen Piave en Brenta zijn de gesofisticeerde oplossingen voor muurkranen. Naast een zeer attractief design bieden ze meer plaats om uw handen te wassen dan een traditinele kraan gemonteerd op de wastafel. De wastafels zijn gemakkelijker te reinigen aangezien de kranen gemonteerd op de wastafel niet langer in de weg staan.

De Piave en Brenta hebben een zeer slank, tijdloos en elegant design. Dit maakt van deze kranen niet alleen de ideale oplossing voor het gebruik in publieke sanitaire installaties maar ook voor het gebruik in private ruimtes.

Badkamer met wastafelkraan

Betrouwbare planning en gemakkelijke installatie

De voordelen van de Geberit kranen komen volledig tot hun recht dankzij de muurkranen. In het verleden vereise zulke installatie individuele oplossingen en een talent voor improvisatie. Maar het Geberit Duofix installatie-element maakt een betrouwbare planning en veilige uitvoering mogelijk.


Geberit wastafelkranen productassortiment

Een breed assortiment voor elke mogelijke toepassing

De nieuwe Geberit wastafelkranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: een generator die elektriciteit opwekt dankzij het stromende water, op batterijen of netvoeding. Meer nog, de Piave en Brenta design zijn verkrijgbaar als muurkraan of als kraan gemonteerd op de wastafel.


WELL - Water Efficiency Label

Geberit wastafelkraan type 185/186

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie