Plaats de activering van de spoeling waar je maar wilt

Geberit activering van de spoeling van op afstand

Activering van de spoeling van op afstand

De bediening van op afstand van de wc-spoeling is bijzonder klein en verhoogt het comfort door de flexibele plaatsing in de ruimte. Jij beslist zelf waar je de spoeling wilt activeren.

Wat lang de standaard geweest is voor verlichting, wordt nu ook gebruikelijk in de wc-ruimte. Activering van de spoeling op afstand is niet enkel handig het opent ook deuren op het gebied van design.


Geberit type 01 activering van de spoeling van op afstand

Geberit type 01 activering van de spoeling van op afstand

Een diameter van slechts 94 mm. Plaatsing mogelijk tot op 2 m van het reservoir. Pneumatische activering (zonder elektriciteit), zelfs bij zachte druk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Een eenvoudig, rond design.

Geberit type 10 activering van de spoeling van op afstand

Geberit type 10 activering van de spoeling van op afstand

Een diameter van slechts 94 mm. Plaatsing mogelijk tot op 2 m van het reservoir. Pneumatische activering (zonder elektriciteit), zelfs bij zachte druk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Een eenvoudig, rond design met een hoogwaardige design ring.

Geberit type 70 activering van de spoeling van op afstand

Geberit type 70 activering van de bediening op afstand

Afmetingen: 112 x 50 mm. Vrije plaatsing tot op 2 m afstand van het reservoir. Activering van de spoeling door middel van een servogestuurde technologie (zonder elektriciteit) die slechts een zachte aanraking vereist. Verkrijgbaar in vier kleuren en glas of metaal.

Onderhoud op elk moment mogelijk
Geberit bedieningsplaten, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen, kunnen op eender welk moment gemakkelijk en zonder gereedschap geopend worden. Een betegelbare variant is ook verkrijgbaar voor een bijzonder discreet voorkomen.

Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie