Comfort verzekerd

Geberit bedieningsplaten met innovatieve functies

Sigma40 geurafzuiging

Geurextractie

Vlot ademhalen: Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door onaangename geuren direct in de wc-pot te onttrekken voordat ze de kans krijgen om zich te verspreiden. De geurextractie, die eenvoudig te gebruiken is, wordt gestart bij het aanraken van een knop en schakelt automatisch uit.


Sigma80 comfortfunctie

Zonder aanraking

Geberit bedieningsplaten verbeteren uw badkamermilieu door comfortabele, state-of-the-art sanitaire functies toe te voegen. De bedieningsplaten gebruiken touch-free mechanismen, elegante kleuren geven de ruimte sfeer, en ongewenste geuren worden efficiënt geëlimineert.


Omega60, verzonken

Verzonken

Alleen het wezenlijke: verzonken Geberit bedieningsplaten liggen gelijk met het muuroppervlak, voorkomen verstoring in de harmonie van het ontwerp. Hun minimalistische elegantie stelt hen niet alleen in staat om zich prachtig aan de nieuwste ontwerptrends aan te passen, maar ze zijn ook de perfecte keuze voor zelfs het meest stijlvolle badkamermeubilair.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Dankzij de soft-touch-toetsen is slechts een zachte aanraking nodig om een uitzonderlijk stille spoeling tot stand te brengen - gegarandeerd dat iedereen rustig kan blijven slapen.


Sigma50 inzetdeel

Wc-blokjeshouder

Niets kan eenvoudiger zijn: Gewoon de Geberit bedieningsplaat openklappen, het wc-blokje in de wc-blokjeshouder leggen, en sluiten. De als optie verkrijgbare wc-blokjeshouder is compatibel met alle Geberit bedieningsplaten van het Sigma assortiment.


Geberit DuoFresh

1

Frisse lucht voor iedereen

Geurextractie

Nare geuren in de badkamer en toilet zetten druk op onze intermenselijke relaties. Vrijwel iedereen heeft dezelfde reactie: geuren hebben een invloed op de stemming.

2

Direct aan de bron

Stille ventilator

Met een functioneel principe dat vergelijkbaar is met een dampkap in de keuken elimineert Geberit DuoFresh geuren direct bij de bron: in de wc-pot. Een stille ventilator zuigt ze weg voordat ze over de hele ruimte worden verspreid.

3

Geen bestrijdingssymptomen

Actieve koolfilter

Geberit DuoFresh is aanzienlijk effectiever dan conventionele oplossingen zoals parfumsprays. Onaangenaam ruikende lucht wordt niet alleen versluierd, maar wordt gezuiverd door middel van een actieve koolfilter.

4

Kan individueel worden bediend

Met een druk op de toets

De geurextractie kan worden ingeschakeld wanneer dat nodig is. De gezuiverde lucht wordt via de zijdelingse openingen weer terug in de ruimte gebracht. Het schakelt zelf automatisch uit na tien minuten. Maar het kan ook vooraf handmatig worden uitgeschakeld.

5

Beter alternatief

Energie-efficiënt

Een open raam doet hetzelfde? Op het gebied van energie-efficiëntie overtreft Geberit DuoFresh deze conventionele methode aanzienlijk.

6

Wc-blokjeshouder voor inbouwreservoir

Dubbele hygiëne

Geberit DuoFresh is uitgerust met een wc-blokjeshouder voor inbouwreservoir dat zorgt voor hygiënische frisheid in het toilet.

7

In een oogwenk

Bedieningscomfort

De actieve koolfilter is net zo toegankelijk als de wc-blokjeshouder voor inbouwreservoir en is dus comfortabel te vervangen.

8

Alles geïntegreerd

Eenvoudig te installeren

De speciale installatie-elementen Geberit GIS of Geberit Duofix voor DuoFresh zijn uitgerust met een geïntegreerde ventilatiebuis voor geurextractie. Alles wat nodig is, is een elektrische aansluiting en Geberit DuoFresh kan op elk moment worden aangepast, aangezien alle andere componenten samen met de bedieningsplaat geïnstalleerd zijn.

Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie