Perfecte vorm en perfecte functie

Geberit bedieningsplaten voor wc en urinoir

Badkamer met Omega30

Bedieningsplaten voor wc

Geberit bedieningsplaten zien er niet alleen geweldig uit - hun veelzijdige functies, onder meer een geïntegreerde geurextractie bij de Geberit bedieningsplaat Sigma40, zijn andere redenen waarom zij een uitstekende keuze zijn. Twee verschillende spoelsystemen zijn beschikbaar, voldoen aan een groot assortiment van toepassingen en aan bijzondere bouwvereisten: Sigma en Omega.


Badkamer met Sigma40

Innovatieve functies

Geberit bedieningsplaten combineren intelligente functies met comfort, zorgen voor een verhoogd gevoel van frisheid en hygiëne in de badkamer: bedieningsplaat zonder aanraking, een wc-blokjeshouder voor inbouwreservoir, een geurextractie, elegante kleuren en de mogelijkheid van een verzonken inbouw in de wand.


Badkamer met Sigma20

Toonzaal voor bedieningsplaten

In de Geberit toonzaal kunt u kiezen uit een heel assortiment van ontwerpen, materialen en functies om de bedieningsplaat te vinden die precies past bij u en uw badkamer omgeving.


Afstandsbediening type 70

Bediening van op afstand

Deze ultra-kleine bedieningen van op afstand zijn iets wat u alleen kunt vinden in het Geberit assortiment van bedieningsplaten. Ze kunnen overal worden geplaatst en leveren u zo maximale flexibiliteit.


Badkamer met Sigma40

Inspiraties

Laat u inspireren door onze ideeën en creëer een badkamerontwerp dat perfect overeenkomt met uw smaak en behoeften.


Badkamer met Sigma10 urinoirstuursysteem

Bedieningsplaten voor urinoir

Wij bieden urinoirsturingen en bedieningsplaten voor urinoir die de perfecte aanvulling zijn op de karakteristieke ontwerpen binnen Geberit bedieningsplaten. Zo kunt u uw gekozen ontwerpconcept bij elk aspect van uw nieuwe badkamer behouden.


Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie