Complete oplossingen voor uw toiletruimte

Geberit elementen voor wc's

Geberit wc: als alles perfect moet kloppen
Geberit wc biedt alles wat uw sanitaire ruimte nodig heeft. Inbouwspoelreservoirs zorgen voor meer ruimte in de badkamer en een elegant uitzicht. Verstandige en ecologische spoeloplossingen verminderen het waterverbruik aanzienlijk. Elegante Geberit bedieningsplaten of de innovatieve Geberit Monolith wc modules geven een designaccent. En met Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, haalt u nu al de hygiënestandaard van morgen in huis.

Complete oplossingen waarbij alles gewoon klopt
Bij Geberit krijgt u complete oplossingen voor de wc, waarbij design en werking perfect bij elkaar passen. En op de tientallen jaren ervaring van Geberit kunt u gerust vertrouwen.


Geberit inbouwspoelreservoirs bewijzen al 50 jaar wereldwijd hun betrouwbaarheid en zijn in miljoenen exemplaren in gebruik. Ze stellen de norm als het aankomt op waterbesparing. Geberit opbouwreservoirs vervolledigen de wc's. Met de 2 spoeltoetsen zorgt Geberit ervoor dat ook oudere modellen op een eigentijdse manier aan waterbesparing doen.


Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, zorgt voor hygiëne in een nieuwe dimensie in uw sanitaire ruimte.


Learn more about Geberit AquaClean

Met Geberit Monolith, bekroond met een design award voor sanitaire module voor wc, opent Geberit een nieuwe wereld voor badkamer design. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, de goed ontworpen module kan gemakkelijk geïnstalleerd worden zonder veel geluidsoverlast te veroorzaken of de ruimte vuil te maken.


Geberit bedieningsplaten vormen de perfecte wandafwerking. Ze vervolledigen de onzichtbare inbouwspoelreservoirs, die tegenwoordig vrijwel standaard zijn in moderne sanitaire ruimtes. De bedieningsplaten zijn in veel aantrekkelijke designs verkrijgbaar en bieden passende oplossingen voor elke sanitaire ruimte.


Hier komt u meer te weten over Geberit bedieningsplaten


Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging