Maatstaf voor spoeltechniek

Geberit inbouwspoelreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie
Geberit inbouwspoelreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie. Sinds 50 jaar zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze met 2-toetsen-spoeling, spoel-stop-functie of een grote spoelhoeveelheid. Het Geberit inbouwreservoir Sigma 12 cm (UP320) kan zelfs tot 4,5 liter worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik en krijgt op het WELL-label een zeer goede beoordeling.

Paraat voor de toekomst van je badkamer
De wc-elementen beschikken over een mantelbuis voor de wateraansluiting van Geberit AquaClean toestellen. Hiermee kunt u op elk moment Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, installeren. Enkele wc-elementen zijn ook uitgerust voor geurextractie Geberit DuoFresh, die luchtjes direct in de wc-pot verwijdert en elimineert.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen
Geberit inbouwspoelreservoirs zijn verkrijgbaar voor de installatiesystemen Geberit Duofix, Geberit GIS en Geberit Sanbloc. Er zijn uitvoeringen voor de bedieningsplaten Geberit Sigma, Geberit Omega. Ze kunnen met bijna alle gangbare wc-potten gecombineerd worden.


Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) met een bouwhoogte van 112 cm is geschikt voor snelle en eenvoudige standaardinstallaties in deelhoge of ruimtehoge voorwanden of scheidingswanden. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voren.

Geberit Omega spoelreservoir 12 cm, montagehoogte 98 cm

Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm

Het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm maakt front- en bovenbediening mogelijk. De drie verschillende montagehoogtes zorgen voor flexibiliteit en de kleine, compacte bedieningsplaten voor nieuwe designmogelijkheden.

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320), Geberit Omega inbouwspoelreservoir 12 cm

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

WELL - Water Efficiency Label

Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie