Functie in topvorm

Geberit toevoeren en afvoeren voor baden

Compleet assortiment voor elke badkamer
Geberit badtoevoeren en -afvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende buisdiameters en passend bij uw wensen in typische kleuren voor sanitairarmaturen, zoals glansverchroomd, alpien wit, mat verchroomd en verguld. Alle zichtbare componenten zijn zo ontworpen dat de afvoergarnituren voor baden en douches optisch bij elkaar passen.

Plat gebouwd om makkelijk in bad te kunnen stappen
De reukafsluiters hebben een geringe inbouwhoogte. Om makkelijk in het bad te kunnen stappen kunt u daardoor uw bad lager laten inbouwen.

Veilige, snelle en spanningsvrije montage
Geberit afvoergarnituren voor baden zijn eenvoudige en snel te monteren en dit in vrijwel elke bouwsituatie.

Snelle afvoer, hoog waterslot
De reukafsluiters zijn met de kenmerkende Geberit knowhow optimaal gevormd en zorgen daardoor voor een permanent hoge afvoercapaciteit en een zeer goede zelfreinigende werking. Voor u betekent dat: minder verstoppingen en snelle waterafvoer.


Door de intelligente details en de keuze aan kleuren en maten zijn Geberit badafvoeren een superieure oplossing in de badkamer. De gebruiker profiteert van de afvoercapaciteit en de hoge beveiliging tegen verstopping.


Drukken in plaats van draaien: met een innovatieve drukknopbediening opent en sluit Geberit PushControl de badafvoer. Daardoor wordt het bedienen makkelijker en het zorgt voor meer comfort en gemak. Want dankzij het drukknopmechanisme is de badoverloop ultraplat opgebouwd, zodat er geen hoog draaimechanisme meer is dat het gladde binnenoppervlak van de badkuip onderbreekt. De voor stroming geoptimaliseerde vormgeving van de sifon en de platte opbouw brengen de voor Geberit kenmerkende voordelen.


Bij de Geberit badafvoer met toevoerfunctie is de watertoevoer optisch decent in de overloop van het bad ondergebracht. Dat ziet er goed uit.Bijkomende informatie:

Naar planning en opvolging
Naar installatie en realisatie