Goed bedacht

Wat verlangt u in uw badkamer? U wilt in alle comfort genieten van de rust en stilte. Het design speelt hierin een sleutelrol. Maar wat is nu het ideale design? Een aantrekkelijke look is uiteraard belangrijk maar niet voldoende. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goed ontwerp? Functies die uw comfort en levenskwaliteit verbeteren en de duurzaamheid van uw installatie verzekeren.? Een goed ontwerp gaat verder dan het visuele aspect en moet voldoen aan al uw eisen.

Geberit biedt meer dan functionele oplossingen. Daarom is ons motto "Design beyond the surface“.


Design beyond the surfaceSimple cleaning

De Geberit CleanLine douchegoten zijn altijd perfect schoon dankzij de haarvanger en de afwezigheid van hoeken en kanten waar het vuilzich kan opstapelen. U geniet niet alleen tijdens het douchen van het excellente design maar ook tijdens het reinigen van de badkamer.
Geberit CleanLine douchegotenTweede in de badkamer– pech! Maar niet met Geberit DuoFresh: De Sigma40 bedieningsplaat met geïntegreerde geurextractie ontrekt slechte geuren uit de wc-pot en filtert de schone lucht met een frisse bries opnieuw de ruimte in.
Bedieningsplaten met innovatieve functies