Wij delen onze kennis

Programma opleidingen 2017

Vele jaren ervaring en een nauwe samenwerking met architecten, ingenieurs en installateurs vormen de basis van onze kennis.

Omdat goede producten een goed ontwerp en vakkundige installatie verdienen, stellen wij onze Know-How ter beschikking van onze klanten.

De verschillende cursusmodules zorgen ervoor dat onze kennis, rekening houdend met de wettelijke normen, in praktische bewoordingen omgezet wordt.

Naast een aantal professioneel ingerichte les– en praktijklokalen, beschikt ons opleidingscentrum over een demonstratiewand. Situaties uit de praktijk worden nagebootst in deze hydraulische afvoerinstallatie, het transparant materiaal zorgt ervoor dat u precies kan zien wat er zich in de leidingen afspeelt.

Inschrijven kan via bijgaand formulier. De deelname aan onze cursussen is kosteloos.

Wenst u een groepsopleiding voor uw bedrijf? Dit behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Wij denken ook aan onze toekomstige installateurs; opleidingen voor scholen en opleidingscentra worden in overleg met onze diensten georganiseerd.

Laten wij samen werken aan het succes, wij beloven u alvast een leerrijke dag.

Het Geberit Team

Bekijk ons programma en schrijf u snel in!


Nuttige informatie

Lesgevers: onze specialisten in het vak
Locatie: Geberit opleidingscentrum, Beaulieustraat 6, 1830 Machelen
Lunch: aangeboden door Geberit
Inlichtingen: Tel 02/257.42.34 of per mail cursus.be@geberit.com

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Onze opleidingen worden u gratis aangeboden.

Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is noodzakelijk. Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Geberit zich het recht de cursus te annuleren. In dit geval zullen wij u eventuele alternatieven voorstellen

Bij inschrijving verstuurt Geberit een voorlopige bevestiging. De definitieve bevestiging ontvangt u +/- 10 dagen voor de respectievelijke cursusdatum.

Het aantal aanvragen overstijgt ons aanbod. Om iedereen de kans te geven een opleiding te volgen wordt het aantal beperkt tot 2 opleidingen per jaar en per bedrijf.

Mocht u toch niet kunnen deelnemen aan de opleiding dient u ons uiterlijk 2 werkdagen voor de cursusdatum schriftelijk te verwittigen.

Zo vermijdt u een factuur voor administratiekosten, zijnde 50 euro per persoon per cursusdag.

Het Geberit opleidingscentrum is erkend door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (FVB) en Vormelek. De loonkost van de cursist wordt quasi volledig door deze organisaties gedragen. Contacteer tijdig het FVB / Vormelek–kantoor van uw regio. Meer informatie vindt u terug op www.fvb.constructiv.be, klik ‘uw fvb regio’ of www.vormelek-formelec.be.