Netjes afgevoerd

Geberit afwateringssystemen

Afwatering met systeem
De Geberit knowhow dekt de hele weg af die het water op zijn reis door een gebouw aflegt. Van de aansluiting aan de watervoorziening via de verdeling naar alle etages en gebruikers tot en met de afwatering van gebouwen en daken naar de openbare riolering zijn er perfect op elkaar afgestemde systemen beschikbaar.

Vandaag de standaards zetten voor morgen
Met de Geberit afwateringssystemen kunnen planners en architecten hun klanten oplossingen aanbieden die qua hydraulisch systeem, brandpreventie, geluidsisolatie, betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en milieu-eigenschappen de hoogste stand van de techniek representeren. Op grond van de voortdurende verbeteringen in het eigen ontwikkelingslaboratorium zet de onderneming vandaag al de standaards van morgen.

De knowhow van onze klanten gebruiken
Goede bruikbaarheid in de praktijk en eenvoudige, veilige handling op de bouwplaats zijn doorslaggevend voor het succes van producten en systemen. Daarom houdt Geberit bij het verder ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten rekening met de reacties en aanbevelingen van sanitairinstallateurs, planners en architecten uit de hele wereld. Zo zit in elk Geberit product ook de knowhow van onze klanten.Huisafwatering

Voor bijna alle aspecten van de huisafwatering biedt Geberit de passende oplossingen aan – van voor brandpreventie en geluidsisolatie geoptimaliseerde installatie in een- en meergezinshuizen en afwateringssystemen voor flatgebouwen tot en met speciale oplossingen voor industrie en handel. In de producten en systemen van de onderneming worden de resultaten toegepast die voortkomen uit eigen onderzoeksafdelingen en laboratoria en uit de feedback van onze klanten.

Dakafvoer

Met de Geberit Pluvia hemelwaterafvoertrechter heeft Geberit de waterafvoer van grote dakoppervlakken gerevolutioneerd. De onderdruktechniek voor dakafvoer bereikt een bijna dubbel zo hoge afvoercapaciteit als conventionele afwateringssystemen en vereenvoudigt de planning van het hele systeem. Daarmee zijn grote gebouwen goed uitgerust voor steeds frequentere sterke regenval.

Vloerafwatering

Met Geberit douchegoten en Geberit vloerputjes en de innovatieve muurafvoer van Geberit zorgt Geberit voor een betrouwbare afwatering in de vloer. Zoals bij alle Geberit systemen wordt ook bij de vloerputten de hydraulische knowhow van Geberit toegepast, die voor betrouwbare en snelle waterafvoer, eenvoudige reiniging en bescherming tegen verstopping zorgt. De systemen vereenvoudigen de inbouw en de opbouw van de vloer.

Apparaataansluitingen

Zeker, betrouwbaar en met grote afvoercapaciteit: Geberit aansluitingen dichten het hiaat tussen sanitaire toestellen zoals douche, badkuip, wc, keukenafvoer, wastafel, vloerputten en was- en afwasmachines. Ze zorgen ervoor dat bij de gebouwinstallatie alles bij elkaar past.