De kunst van het sanitair

Geberit Monolith voor wastafels

Meer vrijheid in de vormgeving
De Geberit Monolith geeft de badkamer karakter en start een nieuwe productcategorie tussen opbouw- en inbouwinstallatie. De innovatieve sanitairmodule geeft vrijheid in de vormgeving in combinatie met groot nut. Hij is naar keuze voor staande kranen en voor wandkranen verkrijgbaar.

Badkamermeubel en installatie-element
Optioneel is de module verkrijgbaar met een lade links en/of rechts, waarin bijvoorbeeld make-up en cosmetica kunnen worden bewaard. Op de bovenkant van de module met 114 cm bouwhoogte kunnen tandenpoetsbeker, haarborstel en andere toiletartikelen worden geplaatst. Passende dubbele handdoekhouders zijn leverbaar als gewijzigde versie uit de serie "Loft" van het fabricaat EMCO, uitsluitend verkrijgbaar via Geberit.

Onderhoudsvriendelijk en elegant
De Geberit sifon voor wastafels is onzichtbaar weggewerkt onder het oppervlak van de sanitairmodule. Voor servicewerkzaamheden is er toegang via een onderhoudsopening, die met een elegante afdekplaat is afgesloten. Het frontvlak is van veiligheidsglas, dat in verschillende kleurversies leverbaar is; de zijdelen zijn van geborsteld aluminium.


Geberit Monolith voor wastafel, met umbra glasplaat

Wandkraan hendel rechts
Voor kranen met steekmaat 10 cm

Geberit Monolith voor wastafel, met zwarte glasplaat

Wandkraan hendel links
Lade links
Voor kranen met steekmaat 8 cm

Geberit Monolith voor wastafel, met witte glasplaat

Voor opbouwkranen
Lade aan beide zijden

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie