Water snel en zeker afvoeren

Geberit reukafsluiters voor wastafels

Uitgebreid assortiment voor elke badkamer
Geberit biedt een uitgebreid assortiment van aantrekkelijke reukafsluiters voor de wastafel aan als Geberit reukafsluiters, Geberit inbouwreukafsluiters en als klassieke Geberit buisreukafsluiters.

Montagevriendelijk en duurzaam
Voor een lange levensduur en bescherming tegen corrosie zijn Geberit reukafsluiters van hoogwaardige kunststof gemaakt. Geberit reukafsluiters voor wastafels zijn passend bij de badkamerkranen verkrijgbaar in een glansverchroomde en alpien witte versie.

Stromingstechnisch perfect
Geberit reukafsluiters voor wastafels zijn stromingstechnisch perfect gevormd. Voor de verdere ontwikkeling mikt Geberit onder andere op simulatietechnieken met computeranimatie. Daardoor hebben de reukafsluiters voor wastafels een hoge afvoercapaciteit en een sterk zelfreinigende werking, dat verstoppingen voorkomt.


Geberit inbouwreukafsluiters voor wastafels bieden een esthetische, comfortabele en barrièrevrije oplossing voor de wastafel. Ze hebben een flexibel verstelbereik, waardoor het aanpassen aan de bouwsituatie makkelijker wordt. Een afdekplaat sluit de toegang tot de inbouwreukafsluiter af. Voor onderhoudwerkzaamheden kan deze heel eenvoudig worden weggehaald.


Geberit reukafsluiters verbergen de geurafsluiting in een esthetisch vormgegeven cilindervormig design. Ze passen daarmee elegant in de tegenwoordige trends voor badkamervormgeving en zijn in een glansverchroomde en in alpien wit versie verkrijgbaar.


Geberit buisreukafsluiter zijn de ongecompliceerde en voordelige klassieker voor de wastafel. Ze zijn verkrijgbaar in glansverchroomde en alpien wit versie.Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie