Geberit wastafelkranen

De gesofisticeerde oplossing

Geberit wastafelkranen voor publieke ruimten

Voor publieke en semi-publieke sanitaire voorzieningen

De Geberit wastafelkranen Piave en Brenta zijn gesofisticeerde oplossingen voor montage op de muur voor publieke en semi-publieke sanitaire voorzieningen. Naast een zeer attractief design bieden ze meer plaats om uw handen te wassen dan een traditinele kraan gemonteerd op de wastafel. De wastafels zijn gemakkelijker te reinigen aangezien de kranen gemonteerd op de wastafel niet langer in de weg staan.

De reden waarom we zelden elektronische wastafelkranen zien, is gemakkelijk te verklaren: tot nu was er bijna geen oplossing die een veilige een betrouwbare installatie garandeerde zonder problemen.
Geberit's oplossing voor montage van kranen biedt een superieure oplossing voor deze problemen.


Geberit muurkranen in publieke ruimtes

Innovatieve oplossing voor muurkranen

De voordelen van de Geberit kranen komen volledig tot hun recht dankzij de muurkranen. In het verleden vereise zulke installatie individuele oplossingen en een talent voor improvisatie. Maar het Geberit Duofix installatie-element maakt een betrouwbare planning en veilige uitvoering mogelijk.


Beter onderhoud dankzij de sturing

Snelle en gemakkelijke installatie

Niet alleen verloopt de installatie nu veel sneller en gemakkelijker, de sturing is nu ook toegankelijk en maakt het onderhoud en de service makkelijker.


Geberit wastafelkranen assortiment

Een breed assortiment voor elke mogelijke toepassing

De nieuwe Geberit wastafelkranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: een generator die elektriciteit opwekt dankzij het stromende water, op batterijen of netvoeding. Meer nog, de Piave en Brenta design zijn verkrgijgbaar als muurkraan of als kraan gemonteerd op de wastafel.


Robuust, functioneel en esthetisch

De Geberit wastafelkranen types 185/186 en 87/88 bestaan niet alleen in variant op netvoeding of batterijen maar ook in een hydraulische versie. Ze zijn te verkrijgen met of zonder menghendel. Dankzij het glansverchroomde en robuuste design is het zeer gemakkelijk om de kraan te reinigen. Aparte oplossingen zijn beschikbaar zoals speciale toepassingen als decentrale waterboilers.

  • Geberit wastafelkraan type 87/88
  • Geberit wastafelkraan type 185/186

WELL - Water Efficiency Label

Geberit wastafelkraan type 185/186

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie