Complete oplossingen voor de wc

Geberit wc's

Geberit wc: als alles perfect moet kloppen
Geberit wc biedt alles voor een sanitaire ruimte. Van opbouw- en inbouwreservoirs, slimme spoeloplossingen en waterbesparingssets tot en met bekroonde sanitaire modules, de spoeltechnologiën van Geberit bieden de oplossing voor elk bouwproject en staan gekend voor hun kwaliteit. Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water reinigd wordt, stelt de norm voor hygiëne en lichaamsverzorging in alle sanitaire ruimtes, zowel privé als publiek.

Complete oplossingen, een mooi geheel
Mede dankzij de Geberit bedieningsplaten, die in veel aantrekkelijke designs en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, biedt Geberit complete oplossingen voor de sanitaire ruimte aan, waarbij design, functie en economisch gebruik hand in hand gaan.


Geberit inbouwspoelreservoirs bewijzen al 50 jaar wereldwijd hun betrouwbaarheid en zijn in miljoenen exemplaren in gebruik. Ze stellen de norm voor waterbesparing. Geberit opbouwspoelreservoirs vervolledigen het assortiment voor wc. Met 2 spoeltoetsen zorgt Geberit ervoor dat ook oudere modellen op een eigentijdse manier aan waterbesparing kunnen doen


Hier komt u meer te weten over Geberit inbouwreservoirs
Hier komt u meer te weten over Geberit opbouwreservoirs

Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water reinigd wordt, geeft hygiëne een nieuwe dimensie in badkamers en sanitaire ruimtes.


Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean

Met Geberit Monolith, bekroond met een design award voor sanitaire module voor wc, opent Geberit een nieuwe wereld voor badkamer design. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, de goed ontworpen module kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en maakt het installeren van nieuwe wc's eenvoudig en economisch.


Hier komt u meer te weten over de Monolith voor wc

Geberit bedieningsplaten vormen de perfecte wandafwerking. Ze vervolledigen de onzichtbare inbouwspoelreservoirs, die tegenwoordig vrijwel standaard zijn in moderne sanitaire ruimtes. De bedieningsplaten zijn in veel aantrekkelijke designs verkrijgbaar en bieden passende oplossingen voor elke sanitaire ruimte. Ze zijn combineerbaar met de Geberit urinoirssturingsystemen en Geberit designplaten en passen zo bij elk architectuurontwerp.


Hier komt u meer te weten over Geberit bedieningsplaten