Bekroond design voor de badkamer

Geberit Monolith sanitaire module voor wc

Bewezen sanitaire technologie met een hedendaagse look
Een elegante basis unit vervaardigd uit glas en geborsteld aluminium bevat de complete sanitaire technologie en ondersteunt de wc-pot. De installatie is snel en gemakkelijk en veroorzaakt weinig stof, vuil of lawaai. In het algemeen is het gemakkelijk om verder te werken op de bestaande aansluitingen bij de modernisatie of renovatie van de ruimte. Geberit Monolith heeft al meerdere internationale awards gewonnen door zijn opvallend design.

Design dat in elke badkamer past
De Geberit Monolith sanitaire module is verkrijgbaar in twee constructiehoogtes, 101 cm en, aangepast aan Geberit Monolith voor wastafel, 114 cm - en bestaat in drie varianten voor hang-wc, staand wc en Geberit AquaClean. De glazen frontplaat is ook verkrijgbaar in drie kleuren.


Uitbreiding van het Geberit Monolith Plus productassortiment

De sanitaire module Geberit Monolith Plus voegt een aantal handige functies toe aan de Geberit Monolith familie.

Spitsvondige oplossing
Het is verbazingwekkend hoeveel intelligente technologie verborgen is achter de knappe buitenzijde van de Geberit Monolith Plus! Van een sensorgestuurde in- en uitschakeling tot een soft-touch activatie van de spoeling en geurextractie, Geberit Monolith Plus maakt echt indruk door zijn state-of-the-art technologie en design.


Voor alle zintuigen
Geberit Monolith Plus is een genot voor al de zintuigen: een discrete ComfortLight verlichting wanneer het systeem in werking treedt, zorgt voor een zacht oriënteringslicht. De stille ventilator zorgt ondertussen dat onaangename geurtjes uit de kamer onttrokken worden.


Beproefde sanitaire techniek in een modern design
De Geberit Monolith sanitaire module voor wc is meermaals internationaal bekroond en wordt ook door de consumenten positief ontvangen. De hele sanitaire techniek, zoals spoelreservoir, twee-toetsen-spoeling en reukafsluiter, bevindt zich in een elegante, slanke module, die van een hangwc of een staande wc kan worden voorzien.

Na een paar uur klaar voor gebruik
Met een front van veiligheidsglas en elegante zijdelen van aluminium doet de Geberit Monolith sanitaire module het goed in elke badkamer. Hij kan in de meeste gevallen zonder bouwaanpassingen of ingrepen in de constructie van het gebouw aangesloten worden op bestaande water- en afvalwateraansluitingen. Het montagewerk veroorzaakt nauwelijks lawaai of vuil. Na een paar uur kan de wc al gebruikt worden. Daardoor is de Geberit Monolith ook zeer geschikt voor renovaties terwijl het gebouw in gebruik blijft.

Hoge punten voor zuinig waterverbruik
De module is verkrijgbaar in twee bouwhoogtes – 101 cm en passend bij de Geberit Monolith voor wastafel 114 cm – en in drie uitvoeringen voor hangwc, staande wc en Geberit AquaClean. Op het Water Efficiency Label (WELL-label van EUnited Valves) krijgt de Geberit Monolith voor wc uitstekende punten.


Geberit Monolith voor wc, met umbra glasplaat

Hoogte 114 cm
Voor hangwc

Geberit Monolith voor wc, met zwarte glasplaat

Hoogte 114 cm
Voor Geberit AquaClean

Geberit Monolith voor wc, met witte glasplaat

Hoogte 101 cm
Voor Geberit AquaClean

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Monolith wc-module

Bekroond met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie