De wc waarmee u met water wordt gereinigd

Geberit AquaClean

Badkamer met Geberit AquaClean Mera

Steeds meer mensen kiezen voor een zachte reiniging met water als hun favoriete reinigingsmethode. Geberit AquaClean douche-wc's bieden nu een inspiratie voor deze verschuiving in badkamercultuur. Hygiëne, comfort, ontwerp en duurzaamheid: dit alles gecombineerd met de bekende kwaliteitsnormen van Geberit.


Hoe het reinigen met water werkt

Een warme waterstraal reinigt u op een aangename en zachte manier. Daarom biedt Geberit AquaClean een aantrekkelijk alternatief voor de klassieke bidet en geeft een geheel nieuw gevoel van frisheid en hygiëne - en alles met één druk op de knop.


Het juiste model voor elke behoefte

Geberit AquaClean biedt het juiste model om aan elke behoefte en vrijwel elke leefomgeving van de klant te voldoen – van compacte wc-zittingen tot geïntegreerde complete oplossingen.

 • Complete oplossingen
  De Geberit AquaClean Mera, Geberit AquaClean Tuma en Geberit AquaClean Sela zijn de perfecte keuze als het gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten.
 • Wc-zittingen
  De Geberit AquaClean Tuma en de Geberit AquaClean 4000 wc-zittingen kunnen zonder problemen op uw bestaande wc worden gemonteerd.
 • Comfortfuncties
  Naast de aangename douchestraal zijn er extra comfortfuncties beschikbaar, afhankelijk van het model dat u kiest.
 • Altijd de perfecte Geberit oplossing
  Geberit AquaClean modellen kunnen worden gecombineerd met Geberit inbouwspoelreservoirs, Geberit Monolith, Geberit Monolith Plus en Geberit designplaten.

Kom meer te weten over de verschillende beschikbare modellen!