Maatstaf voor spoeltechniek

Geberit inbouwspoelreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie
Geberit inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie en er zijn sinds 50 jaar wereldwijd miljoenen exemplaren in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze met 2-knops-spoeling, spoel-stop-functie of een grote spoelhoeveelheid. Het Geberit inbouwreservoir Sigma 12 cm (UP320) kan zelfs tot 4,5 liter worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik en krijgt op het WELL-label een zeer goede beoordeling.

Voorbereid voor de toekomst van de badkamer
De elementen voor wc's zijn kant-en-klaar voorbereid voor de geurafzuiging Geberit DuoFresh. Tot de levering behoort ook een elektro-mantelbuis voor het aansluiten van Geberit AquaClean, de wc waarmee de gebruiker met water wordt gereinigd.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen
Geberit inbouwreservoirs zijn beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen en de bedieningsplaten Geberit Sigma en Geberit Omega. Ze kunnen met alle gebruikelijke wc-keramieken gecombineerd worden.


Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) met een bouwhoogte van 112 cm is geschikt voor snelle en eenvoudige standaardinstallaties in deelhoge of ruimtehoge voorwanden of scheidingswanden. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voren.

Geberit Omega spoelreservoir 12 cm, montagehoogte 98 cm

Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm

Het Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm maakt front- en bovenbediening mogelijk. De drie verschillende montagehoogtes zorgen voor flexibiliteit en de kleine, compacte bedieningsplaten voor nieuwe designmogelijkheden.

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320), Geberit Omega inbouwspoelreservoir 12 cm

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie