Leidingsystemen met extra troeven

Geberit toevoersystemen voor industriële toepassingen

Leidingsystemen voor een veelvoud aan media en toepassingen
Geberit leidingsystemen wordt reeds vele jaren gebruikt in de industrie. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en media. Geberit leidingsystemen met persverbindingen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in automobielindustrie, machinebouw of scheepsbouw.

Persverbindingen: economisch én betrouwbaar
Het verbinden van leidingen door koud-vervorming is tegenwoordig zowat de standaard in de industrie. Het heeft daarmee traditionele verbindingstechnieken zoals solderen/braseren, lassen en schroeven grotendeels verdrongen. Geberit persverbindingen zijn sterk: afhankelijk van de buisdiameter, bestand tegen drukken tot wel 75 bar. Persverbindingen worden snel gemaakt, ze verkorten de down-time en bieden daarom economische voordelen t.o.v. de traditionele verbindingstechnieken. Bovendien zijn persverbindingen veilig: aangezien er niet met open vlam gewerkt hoeft te worden is er geen risico op brandgevaar.

Geberit Competence Center Industry
Het Geberit Competence Center Industry (CCI) controleert geval per geval welke systemen voor bijzondere eisen van industrieklanten geschikt zijn en met welke bijzonderheden er bij planning en uitvoering rekening moet worden gehouden. Vragen kunt u via de Geberit buitendienst of per e-mail stellen.

Typische voorbeelden van media in industriële toepassingen:


Machine- en installatiebouw Automobielindustrie Chemie en farmacie Scheepsbouw Voedingsindustrie
Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Proces-, koel- en gedemineraliseerd water Drinkwater Drinkwater
Perslucht Perslucht Perslucht Verwarmings- en koelwater Verzadigde stoom
Technische gassen Technische gassen Technische gassen Oliën en brandstoffen Technische gassen
Technische vloeistoffen Technische vloeistoffen Bluswater Zeewater Reinigings- en desinfectiemiddelen
Bluswater Oliën en branstoffen   Bluswater  

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie