Toekomst inbegrepen

De professionele oplossing voor elektrische en wateraansluitingen voor wc's

Voor het comfort van de toekomst

Een klassiek, betrouwbaar wc-systeem met twee waterbesparende spoeltoetsen volstaat vandaag misschien, maar binnen slechts enkele jaren wil de huiseigenaar ook een douche-wc of geurextractie toevoegen. Idealiter zijn alle vereiste aansluitingen reeds voorzien om later dure aanpassingswerken te vermijden.

Voorbereid voor een douche-wc

Geberit installatie-elementen voor hang-wc's voldoen aan de comfortvereisten van vandaag en morgen. Elke nieuwe inbouwmontage is voorbereid voor de latere montage van een douche-wc met de mantelbuizen voor een verborgen toevoerleiding voor een Geberit AquaClean douche-wc en verankering voor een mantelbuis voor elektriciteitskabels, die allebei standaardcomponenten zijn.


Voorbereid voor geurextractie

Wc-systemen die ook uitgerust zijn met een verbindingsbuis voor geurextractie rechtstreeks vanuit de wc-pot, zijn optimaal voorbereid voor de comfortbehoeften van de toekomst. Daarom adviseert Geberit waar mogelijk installatie-elementen voor hang-wc's met een aansluiting voor geurextractie te voorzien. De bijbehorende extra kosten zijn minimaal.

Bijkomende informatie:

Naar installatie en realisatie