Referentie-magazine

Het Geberit referentiemagazine "View" is in de eerste plaats gericht op architecten, binnenhuisarchitecten en eindgebruikers. Het verschijnt eens per jaar en presenteert via een breed scala van onderwerpen de veelzijdigheid van Geberit bij internationale, gerenommeerde architectonische projecten. Bovendien brengt "View" verslag uit over de nieuwste designontwikkelingen en licht het de filosofie van het bedrijf toe.


Geberit Referentiemagazine View 2014

Hoogtepunten in het referentiemagazine „View 2014“:

  • Een van de grootste economische centra ter wereld wordt op dit moment gebouwd in Riyadh - het King Abdullah Financial District (KAFD). Het is ook het grootste project in de wereld dat een accreditatie voor duurzaam bouwen nastreeft. De waterbesparende Geberit producten in het gebouw dragen voor 10% bij tot het verkrijgen van het LEED certificaat.
  • In termen van vloeroppervlakte is "De Rotterdam" het grootste gebouw in Nederland. Voor de afvoerleidingen bood Geberit over de hele lijn technische oplossingen die nergens anders op de markt te vinden zijn.
  • Het nieuwe gerechtsgebouw in de Belgische stad Hasselt wordt gekenmerkt door uitzonderlijke architectuur. Aan de binnenkant van het gebouw bieden de manuele urinoirsturingen zonder aanraking een elegante anti-vandalisme oplossing.
  • SwissTech Convention Center in Lausanne: het geknikte dak steunt op twee pilaren, en optimale hemelwaterafvoer kon enkel uitgevoerd worden door PE-HD leidingsystemen.Het actuele referentiemagazine lezen of downloaden
View - referentiemagazine 2014