Meer levenskwaliteit in de badkamer

Comfortproducten voor sanitaire ruimtes

Van de natte cel tot de wellnessruimte

De badkamer heeft zich ontwikkeld van de "natte cel" naar een comfortabele wellnessruimte binnen de eigen vier muren. De eisen aan de vormgeving en functies van sanitaire ruimtes zijn sterk veranderd. Geberit levert producten en functies die de levenskwaliteit van de klanten direct verbeteren en het hoogst mogelijke comfort bieden door meer frisheid, reinheid en hygiëne.


Geberit AquaClean is de wc die de toiletgebruiker reinigt met water. Dit product stelt daarmee de nieuwe norm voor frisheid en hygiëne in sanitairruimtes. Een zachte waterstraal reinigt de bips en geeft de gebruiker de hele dag lang een fris gevoel. Afhankelijk van het model zorgen extra functies zoals een massagestraal, een warmeluchtföhn of geurafzuiging voor een perfecte wellnesservaring tijdens het toiletbezoek. Het zorgt voor frisheid, een gevoel van welbehagen en reinheid.

Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean


De Geberit DuoFresh geurafzuiging elimineert onaangename geuren op het toilet meteen op de plek waar zij ontstaan. Zij zuigt de lucht direct uit de wc-keramiek af via de spoelwaterinlaat, reinigt deze via een koolstoffilter en geeft ze weer schoon en geurvrij aan de ruimtelucht af. De geurafzuiging is verborgen achter de Geberit-bedieningsplaat Sigma40 die rondom luchtuitlaatopeningen heeft. Bovendien is een inworpschacht ingebouwd die de inworp van stortbakblokjes ook bij inbouwreservoirs mogelijk maakt. De inhoudsstoffen van de stortbakblokjes verdelen zich bij elke wc-spoeling tot onder de rand van de wc-keramiek en zorgen zo voor frisheid en reinheid.

Hier komt u meer te weten over de comfortfuncties van de inbouwreservoirs


Elektronische Geberit wastafelkranen zorgen voor een contactloze activering van de waterstroom. Dat zorgt voor extra hygiëne en reduceert het risico op de overdracht van ziektekiemen, vooral in openbare en semi-openbare sanitairruimtes. Extra functies zoals waterbesparende programma's of temperatuurbegrenzingen gaan zuiniger om met water en maken het gebruik veiliger.

Hier komt u meer te weten over Geberit wastafelkranen