"In de productie zie ik dagelijks concrete resultaten."

Manya DeBoer, bedrijfsleidster (Manufacturing Manager)

The Chicago Faucet Company, Michigan City, Indiana, USA

Ik ben mijn loopbaan begonnen als montagemedewerkster in Californië en heb mij via diverse functies in de productie, Controlling en Inkoop opgewerkt tot bedrijfsleidster.

In 2009 ben ik ik dienst getreden bij Chicago Fuacets om efficiëntere processen te introduceren en een leidinggevend team voor de productie op te bouwen. In mijn huidige functie als bedrijfsleidster wijd ik een deel van de werktijd aan de rapportages, het toezicht op de efficiënte werkwijze in de productie en aan de naleving van de kwaliteitsrichtlijnen. De resterende tijd besteed ik aan projectwerkzaamheden waarbij het er vooral om gaat de productiviteit bij verschillende arbeidsprocessen te optimaliseren en slanke productieprocessen in te voeren. Dit is een zeer verantwoordelijke taak die van groot belang is voor het verdere succes van onze onderneming.

Bij Geberit kan ik mijn werkdag op een zeer veelzijdige manier indelen: ik geef les, ik leid mensen op en ik zorg voor de verdere ontwikkeling van medewerkers en processen. Daarom ben ik zeer gesteld op deze baan.