"Ik jongleer elke dag met meerdere taken tegelijk."

Louise Pitt, manager Marketing

Geberit International Sales AG - filiaal Dubai, Dubai V.A.E.

In Dubai heb ik tien jaar lang in diverse leidinggevende functies in het vastgoed gewerkt, voordat ik bij Geberit in dienst getreden ben.

Bij mijn sollicitatie werd ik vooral overtuigd door het ondernemingsprofiel en de zakelijke ethiek van het bedrijf. Nu werk ik sinds januari 2011 in ons kantoor in Dubai als Marketing manager voor de Golfregio. Gezien de diverse taken die ik verricht, is het belangrijk dat ik een goede teamspeelster ben, omdat bij mij de verschillende lijnen op het gebied van communicatie en marketing samenkomen.

Tot mijn takkenpakket behoren de wervingsmiddelen en de bewaking van de productie van flyers en brochures. Bovendien organiseer ik diverse evenementen voor klanten. Ik ben verantwoordelijk voor de introductie van het nieuwe Corporate Design Manual in de communicatie en in de marketing en zorg voor de organisatie van de scholingen en trainingen voor installateurs.

Wat mij het beste bevalt zijn de teamgeest die bij ons heerst, en de vele uitdagingen waarmee onze multiculturele vestiging in Dubai dagelijks geconfronteerd wordt en die mijn werk zo levendig maken.