"Bij Geberit wordt TEAM PLAY in hoofdletters geschreven."

Christian Lehmann, verkoopadviseur techniek

Geberit Vertriebs GmbH, Pfullendorf, Duitsland

In 2010 ben ik van een bedrijf voor onroerend goedbeheer overgestapt naar Geberit als verkoopadviseur techniek. Geberit had mij als bedrijf altijd al overtuigd en ik kan mij identificeren met de producten.

Na de hogere handelsschool en een verkorte opleiding tot gas- en waterinstallateur ben ik eerst als kleine zelfstandige aan de slag gegaan en heb ik mijn "meester"-diploma gehaald. Vervolgens heb ik enkele jaren als klantenservicemedewerker gewerkt en daarna had ik een functie als projectleider en administrator in een grotere onderneming. Al tijdens deze jaren ben ik als klant Geberit trouw gebleven en kende ik de producten.

Verkoop zit mij in het bloed en ik heb dat al altijd met veel plezier gedaan. Als verkoopadviseur voor de regio Sauerland/Siegerland is het mijn taak de contacten met loodgieters en installateurs te onderhouden, advies- en verkoopgesprekken te voeren en behoeften in kaart te brengen of aan te wakkeren. Bij dit werk ben ik in de regel alleen onderweg. Maar ik word door mijn team in de binnen- en buitendienst in alle dagelijkse aangelegenheden en vraagstukken ondersteund. Ook in dit opzicht is Geberit uniek, alle neuzen wijzen in dezelfde richting. Ik kan mijn persoonlijke kwaliteiten en sterke punten ontplooien en wordt ondersteund en gestimuleerd.