"Ik zoek dagelijks naar innovatieve probleem- oplossingen, routinewerk bestaat voor mij niet."

Agnieszka Kopczynska, ontwikkelingsingenieur

Materiaaltechniek, technologie en innovatie, Geberit International AG, Rapperswil-Jona

Voordat ik in de lente van 2011 de overstap naar Geberit maakte, heb ik 2,5 jaar voor een technologiebedrijf in Rapperswil-Jona gewerkt.

Geberit ervaar ik als een bedrijf dat zowel innovatief, maar ook heel praktisch bezig is en hoge kwaliteitseisen stelt. Dit zijn dan ook de aspecten die mij overtuigd hebben om de overstap te maken. Het past allemaal perfect bij elkaar: mijn profiel, mijn functie en het goede, collegiale werkklimaat.

In de afdeling voor materiaaltechniek ben ik als ontwikkelingsingenieur verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beschikbaarstelling van de materiaaltechnische uitgangspunten voor de bestaande en toekomstige Geberit-producten. Bovendien heb ik de materiaalportefeuille "thermoplastische elastomeren" onder mijn hoede. In mijn dagelijkse werk moet ik voor toepassingstechnische en productgerelateerde problemen oplossen. Vrijwel dagelijks ontvang ik aanvragen over materiaalproblemen van onze wereldwijde vestigingen.

Mijn grote wens om te werken in de ontwikkeling van producten is hier in vervulling gegaan. In mijn functie waardeer ik het zeer dat zij uit een goede mix van theorie, praktijk en ontwikkelingstaken bestaat en dat onze afdeling zeer goed toegerust is voor de noodzakelijke experimenten.