"Tien jaar geleden ben ik als stagiair begonnen en nu werk ik al in mijn tweede leidinggevende functie. Dat is uniek."

Wolfgang Büstrow, manager Ordercentrum

Geberit Produktions GmbH, Pfullendorf, Duitsland

In het kader van mijn studie tot bedrijfseconomisch ingenieur heb ik in 1999 bij Geberit een stage in de productieplanning gelopen en daar ook mij afstudeerscriptie geschreven. Al tijdens mijn studie heb ik Geberit op die manier leren kennen als een innovatief en continu veranderd bedrijf met een uitstekend werk- en bedrijfsklimaat. Daarna was het mijn grote doel om voor Geberit te werken.

In 2001 kwam ik in dienst als productie-ingenieur en ik heb tot 2007 in deze functie gewerkt. Tijdens deze periode mocht ik meerdere maanden voor een buitenlandse klus naar Shanghai - een goede ervaring om het bedrijf vanuit een ander perspectief te leren kennen.

Gedurende de tien jaar dat ik tot nu toe voor Geberit gewerkt heb, werd ik - zowel op het professionele als op het persoonlijk vlak - altijd ondersteund en gestimuleerd, enerzijds via seminars, cursussen en scholingen en anderzijds door mijn masterstudie in de kunststoftechniek. In mei 2007 werd ik afdelingshoofd voor de productie van de inbouwreservoirs en in die functie was ik verantwoordelijk voor het complete productieproces en meer dan 200 medewerkers. Sinds januari 2010 ben ik nu afdelingsmanager in het ordercentrum, een veelzijdige taak die een zeer brede interface met andere afdelingen zoals Verkoop en Logistiek heeft. In deze functie kan ik mijn leidinggevende ervaring opnieuw aantonen en verdiepen.