"Steeds wanneer ik met vragen over de stappen in mijn loopbaan zat, kreeg ik ondersteuning."

Menno Portengen, directeur

Geberit B.V., Nederland

Tijdens mijn studie heb ik bij mijn vader in een bandenbedrijf gewerkt en als vertegenwoordiger in een kleine polyesterfirma. In die tijd kende ik Geberit nog niet. Na mijn studie duurde het een paar maanden om erachter te komen wat voor soort werk ik zou willen gaan doen. In deze periode kreeg ik in 1990 van Geberit het aanbod een stage te volgen.

Door mijn achtergrond kende ik de bandenproducent Michelin, een groot, internationaal concern met veel loopbaanmogelijkheden. Geberit leek mij daarmee vergelijkbaar. Dit was voor mij de impuls voor het bedrijf te kiezen. Korte tijd nadat ik bij Geberit begonnen was, werd ik bevorderd tot buitendienstmedewerker en later tot technisch adviseur. In augustus 1998 werd ik lid van de directie en drie jaar later werd ik benoemd tot directeur voor Nederland.

Wat ik vooral fantastisch vind aan mijn baan, zijn de zeer verantwoordelijke en veeleisende functies die ons bedrijf ons aanbiedt. Mijn job is een ideale mix van leidinggevende taken, klantencontacten en internationele contacten. Ik voel mij goed op mijn gemak in onze uitstekende bedrijfscultuur en kan daardoor sterke teams opbouwen om mijn projecten tot een succesvol einde te brengen.