Banen in alle geledingen van de onderneming

Wij bieden intressante takenpakketten en functies in alle geledingen van een internationale onderneming.

Inkoop

De inkoopafdeling is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de inkoop van productiematerialen voor alle mondiale productielocaties van Geberit.

Meer te weten komen

Finance en Controlling

Onze afdeling is vertegenwoordigd in 41 landen en heeft wereldwijd ca. 190 medewerkers in dienst. De taakgebieden zijn onderverdeeld in de categorieën Accounting en Controlling.

Meer te weten komen

Research & Ontwikkeling

Wij beschikken over een sterke productportefeuille en werken continu aan verbeteringsmogelijkheden om ons assortiment te optimaliseren.

Meer te weten komen

Human Resources

Het is onze taak de juiste medewerkers te werven en deze voor de lange termijn aan de onderneming te binden.

Meer te weten komen

IT

De IT-afdeling ondersteunt Geberit wereldwijd met innovatieve applicaties en systemen om het bedrijf op kop te houden in het informatietijdperk.

Meer te weten komen

Logistiek

Als onderdeel van het concerngedeelte Producten bewaakt, coördineert en exploiteert onze afdeling de logistieke processen en activiteiten van de gehele supply chain.

Meer te weten komen

Marketing

Als interface tussen de afdelingen Producten en Verkoop zorgen wij door een breed scala van maatregelen voor een sterk, consistent merkoptreden en voor een mondiale marktcommunicatie.

Meer te weten komen

Productie

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor het gehele productenscala en levert daardoor een significante bijdrage aan de waardeschepping.

Meer te weten komen

Verkoop

De verkoop is een belangrijke pilaar van Geberit, omdat in dit concernonderdeel de omzet gerealiseerd wordt.

Meer te weten komen