Research & Ontwikkeling

Onze technologische ontwikkelingen en onze knowhow zijn maatgevend voor het succes van Geberit. Wij beschikken over een sterke productportefeuille en werken continu aan verbeteringsmogelijkheden om ons assortiment te optimaliseren. Met onze projecten in de individuele disciplines kunnen wij inspelen op de doorlopend veranderende behoeften en vraag in de markt.

Onze afdeling heeft in onze hoofdvestiging in Jona, Zwitserland, ca. 100 medewerkers in dienst - van de gekwalificeerde vakspecialist tot een gepromoveerde ingenieur - in de afdelingen Constructie & Ontwikkeling, Sainitairtechniek, bouwfysica, Procestechniek en Materiaaltechniek. Bij al onze projecten is de focus altijd gericht op de behoeften van onze klanten. Onze teams werken in alle aspecten van hun werkzaamheden nauw samen met de technische buitendienst.

De sleutel van ons succes zijn onze medewerkers en daarom hechten wij hoge waarde aan verdere professionele ontwikkeling en een gezonde loopbaanontwikkeling. Ook de bereidheid om in het buitenland te werken is voor ons belangrijk. Of u nu een machinebouwer, een materiaal- of procestechnicus, een bouwfysicus, een stromingstechnische specialist, een elektrotechnicus, een chemicus of een fysicus bent: onze medewerkers zijn sterk gemotiveerd en hooggekwalificeerd. Zij kunnen een technisch vraagstuk in zijn geheel overzien en onderscheiden zich niet alleen door hun vakinhoudelijke opleidingen, maar ook door doelgerichtheid, pragmatisme en teamgeest.