Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, stemt u hiermee in. U kunt hierover meer informatie vinden in onze privacyverklaring .

OK
Geberit België

Geberit jaaractie sifons

Lumineuze actie - april

Kies voor zekerheid!

Geberit biedt een breed assortiment van geoptimaliseerde sifons voor baden, douches en wastafels aan. Deze onderscheiden zich door een lange levensduur en een hoge corrosiebestendigheid. Bovendien bieden zij een hoge afvoercapaciteit en zijn ze stromingstechnisch optimaal gevormd om verstoppingen tegen te gaan.
Zij zijn bovendien gecertificeerd volgens norm EN 274.

Jaaractie sifons

Geberit houdt een natione jaaractie om het volledige assortiment sifons te ondersteunen. Elke professionele installateur krijgt bij aankoop van € 150 netto aan Geberit sifons een leuk geschenk:

  • Lumineuze actie in april: pillamp
  • Lange zomeravonden gedurende mei - juni: Geberit cuttermes
  • Apero-actie in Juli en augustus: fles rosé
  • IndianSummer actie in september en oktober: badhanddoek
  • Lange winteravonden gedurende november en december: Geberit vorstscherm

Overkoepelende actie

  • Geberit werfdoek

Bijkomend is er nog een overkoepelende actie. Bij aankoop van € 500 netto aan Geberit sifons ontvangt u als professionele installateur een gratis werfdoek. Deze werfdoek meet 3,4m breed bij 1,7m hoogte en heeft bevestigingsringen om de 50 centimeter.
Vul het onderstaande formulier in en voeg een kopie van uw factuur toe samen met uw bedrijfslogo in hoge resolutie of stuur een mail naar marketing.be@geberit.com .

Foutmelding