Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken, stemt u hiermee in. U kunt hierover meer informatie vinden in onze privacyverklaring .

OK
Geberit België

Know-How Installed

Een goede en nauwe samenwerking met installateurs, ontwerpers, architecten en groothandels wordt bij Geberit hoog in het vaandel gedragen. In al onze nieuwe en toekomstige ontwikkelingen is de kennis en de ervaring van onze klanten geïntegreerd.

Bij Geberit combineren we onze passie voor kwaliteit en technologie met bijna 150 jaar ervaring in sanitaire knowhow om betrouwbare producten en diensten aan te bieden die het leven van onze klanten echt gemakkelijker maken.

We bieden producten aan die de norm zijn in de sanitaire technologie. Ze zijn innovatief, perfect geïntegreerd, snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. De producten worden op verantwoorde wijze gemaakt van fijne en duurzame materialen. En omdat we weten dat een sterke band met onze klanten essentieel is voor hun succes, staan we hen ook bij met planning, logistiek, installatie, productonderhoud en snelle en aandachtsvolle technische ondersteuning.

Uitmuntende producten gecombineerd met competente service, dat is Know-How Installed.