Individueel Design

De Geberit Sigma50 heeft dankzij de slanke bedieningstoetsen een zeer elegante uitstraling en past in ieder badkamerdesign. De bedieningsplaat is leverbaar in verschillende kleuren en materialen.

Bedieningsplaten

Maak uw keuze

Het is niet zomaar een badkamer, het is uw badkamer. Vind de juiste douche-wc en bijbehorende comfort-functies, zoek de mooiste wastafelkraan, kies de tegels die passen bij uw badkamer. En u hoeft geen compromissen te maken, want Geberit combineert elegant design met intelligente functies.

Daarom biedt Geberit u ook de mogeljkheid om de perfect passende bedieningsplaat te kiezen om uw badkamer helemaal af te maken. Kies de bedieningsplaat met de comfortfuncties die u wenst en geef ze een persoonlijke toets door ze te versieren met een foto, een motief of zelfs een kunstwerk: de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Wie een keuze heeft, kiest kwaliteit

De keuze van de bedieningsplaat is belangrijk, omdat deze jarenlang meegaat. Geberit biedt u een ruime keuze aan bedieningsplaten.

Wij geven u graag advies over gepersonaliseerde bedieningsplaten. Neem zeker contact met ons op.
Contactformulier

Vind inspiratie en neem een kijkje in onze virtuele showroom van bedieningsplaten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten