Bijpassende bedieningsplaten Variatie in design en slimme functies

De keuze van de juiste bedieningsplaat voor de wc geeft de finishing touch aan uw badkamer. Geberit bedieningsplaten combineren moderne, spectaculaire ontwerpen met innovatieve functies, zoals de DuoFresh-geurextractie.

De Geberit Sigma50 heeft een rond design dat de bedieningsplaat een elegante uitstraling geeft dankzij de slanke bedieningstoetsen. Omdat bedieningsplaten zo naadloos mogelijk in het badkamerdesign moeten passen, zijn er bij Geberit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

Welk design past bij uw stijl?

Bedieningsplaten

Maak uw keuze

Het is niet zomaar een badkamer, het is uw badkamer. Vind de juiste douche-wc en bijbehorende comfort-functies, zoek de mooiste wastafelkraan, kies de tegels die passen bij uw badkamer. En u hoeft geen compromissen te maken, want Geberit combineert elegant design met intelligente functies.

Daarom biedt Geberit u ook de mogeljkheid om de perfect passende bedieningsplaat te kiezen om uw badkamer helemaal af te maken. Kies de bedieningsplaat met de comfortfuncties die u wenst en geef ze een persoonlijke toets door ze te versieren met een foto, een motief of zelfs een kunstwerk: de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Wie een keuze heeft, kiest kwaliteit

De keuze van de bedieningsplaat is belangrijk, omdat deze jarenlang meegaat. Geberit biedt u een ruime keuze aan bedieningsplaten.

Wij geven u graag advies over gepersonaliseerde bedieningsplaten. Neem zeker contact met ons op.
Contactformulier

Vind inspiratie en neem een kijkje in onze virtuele showroom van bedieningsplaten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten met een functioneel design